0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Имам нужда от съвет и подкрепа!!!
« Отговор #40 -: Декември 22, 2006, 10:38:19 am »
Ама си сладурка Baby2007  :D. Я не се притеснявай, по - скоро се радвай, че си с малко коремче и не качваш килца като невиждала! А защо искаш да те боли? Стой си мирно на д...то и се радвай на чудесната бременност, която караш.
Съвсем скоро ще усетиш и "пърхането на пеперудата", просто жените които са първескини го усещат по - късно и всяка по различно време.
Аз съм с много болки от самото начало и съм се обездвижила за мое най - голямо съжаление, но важен е крайният резултат.
Пожелавам ти весели празници и само "+" емоции, така и бебчето ти ще е щастливо.
 tree2a
*

Svetlana

• *
  • 31
  • Има цели, които си заслужават, само ако не убиват
« Отговор #41 -: Декември 22, 2006, 13:46:22 pm »
Учудвам се колко обстайни прегледи са ти направили?
Тази здравна грижа в коя старана я прилагат?
иииииииии стискам яко палците и аз!!! :D
« Отговор #42 -: Декември 26, 2006, 18:23:27 pm »
Lale, благодаря ти :) Мислех си, че веднъж да стигна вторият триместър и притесненията ще спрат, но уви :( По принцип съм голям оптимист, но в някои моменти ... може би, заради диагнозата ми или заради предишните ми загуби понякога започвам да се чудя дали всичко е наред.

Svetlana, аз живея в САЩ. Тук всички прегледи около 12-14 г.с. са такива. Единственото по-специално при мен е, че имам ултразвук през 2-3 седмици, но това е защото имам проблем със съсирването на кръвта и бременността ми се води с висок риск  :(  Мерси за палците!! И аз ще стискам за теб!

Ще видим, има време докато се отпусна и повярвам!

Весели, весели празници от мен!

Ще пиша пак!