Първо, гладуването там всъщност е на плодове. През цялото време те наблюдават и ти мерят кръвно и т.н. Има разходки, йога, ци гун, подводна гимнастика с рехабилитатор и лекции. Трае 10 дена, през останалите 5 те захранват много внимателно с пасирани зеленчукови супи. Всички, които присъстваха, не бяха за сваляне на килограми, бяха с различни заболявания. Имаше дори с множествена склероза. (Между другото на този човек въпреки моя скептицизъм му програмата му повлия много добре.) Ако бях спазвала елементарни правила след това и бях започнала да спортувам, както ме посъветваха всички там, не само щях да задържа килограмите, но и щях да си върна нормалните...
Колкото до цензурата, разбирам мотивите на модератора и се съобразявам с тях. Да, чувството ми за хумор е такова, но в никакъв не цели да обиди или натъжи някой - тъкмо обратното. Плюс това казах, че сексът загуби очарованието си за мен, след като започнахме безкрайните опити за зачеване. Нещо явно съвсем нормално за всички.
Аз от своя страна пък се дразня от непрекъснатите захаросани изрази и евфемизми. Така всичко започва да звучи като мноооого тъжен роман от поредицата "Арлекин"...