0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Искам и аз да попитам!!
« -: Ноември 02, 2006, 13:37:56 pm »
за моя цикъл.Значи почти винаги ми е бил редовен-на 28 ден вече имам гости,а този месец трябваше да ми доиде на 26,закасня ми с 4 дена,на 30 ми дойде и сега два дена имах леко течение, и сега пак спря. Мислих си че съм бременна,и докато изчакам да си купя тест то взе че ми престигна :(
Според вас на какво се дължи това,дали все пак не сам бременна или това си е нормално?

Ще се радвам да ми отговирете,предварително ви благодаря :)
А,забравих да допълня че пиша за първи път тук,и ако имам някакви грешки,моля за извинение.
Живота е хубав,само да знаеш как да го оцениш!!!
Re: Искам и аз да попитам!!
« Отговор #1 -: Ноември 02, 2006, 13:47:01 pm »
Ами направи си тест ако наистина е спрял и то ще си покаже  :goodluck:
*
« Отговор #2 -: Ноември 02, 2006, 13:54:39 pm »
Направи си тест. Може пък да е бебе!

От колко време опитвате? Да не би да се психираш много и от емоции така да ти прави номера цикълът?
Ако си била винаги с редовен мензис като дължина и обилност, отиди на лекар и кажи какво ти се е случило този месец. Той ще те прегледа и ще ти каже най-добре какво става.

Стискаме палци да е бебе!
Alexandra
« Отговор #3 -: Ноември 02, 2006, 14:04:51 pm »
ми незнам дали се психирам,макарче наистена много го искам,но опитваме някаде около половин година,след някаде час сам на рабора и ще си взема един тест,дано да покаже двете чертички,на което малко се самнявам.
Благодаря ви ще докладвам.
« Отговор #4 -: Ноември 02, 2006, 14:55:57 pm »
При моя приятелка беше същата работа и тя се съмняваше и по мое настояване си направи тест и беше положителен!
Така че не губиш - направи го!
Матей - 1.04.2006 г
« Отговор #5 -: Ноември 02, 2006, 15:44:22 pm »
Май при всеки е индивидуално. Аз съм се мъкнала с те4ение по 4-5 дена и после пак ми е идвала М-то.
 Понякога пък те4ение 1 ден, после 4 дни нищо и после М. И колкото пове4е се дразня и тръшкам, толкова пове4е номера ми прави като за наро4но  :x
Но и аз като Мари реших, 4е всъщност емоциите са именно при4ината за смущенията. Дано при теб наистина да е бременност !
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #7 -: Ноември 03, 2006, 12:50:20 pm »
ако теста ти покаже отрицателно върви на лекар аз бях така отлагах 2 масеца и се наложи да ми правят операция оказа се че имам киста на яичника
« Отговор #8 -: Ноември 03, 2006, 14:36:57 pm »
Mi da vi kaja napravih si test i be6e otricatelen,i vse o6te nqmam cikal,i neznam kakvo da si mislq ve4e.
Izvinqvam se, 4e pi6a na latinica, no sam na dryg kompiutar.
« Отговор #9 -: Ноември 05, 2006, 18:22:28 pm »
Ако е кръвен теста, зна4и със сигурност не си бременна , но ходи на лекар, виж какво е писала Цветелина.