0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Честито бебенце на Надето! Много радост и щастие да носи на родителите си! :D
Alexandra
*
Честито! :D Да е жив и здрав бебчо, да расте умно и добро дете!  :balk_16:
Честито, да сте живи и здрави и много, много щастливи.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
 :P
ЧЕСТИТО! Да е жив и здрав малкия бебок  и много да ви радва !

*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
Честито на мама и тати големия юнак :)

П.П а как се казва Мечо? :D
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*

МАЛКИЯ КРАСАВЕЦ СЕ КАЗВА-ИВАЙЛО. :D
*
Честито :balk_7:,много здраве ,бързо възтановяване на мама и много,много любов . :balk_47:
Честито, малко съкровище! :balk_5:
Обещах на Ganka:)
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes

МАЛКИЯ КРАСАВЕЦ СЕ КАЗВА-ИВАЙЛО. :D

Хихи, не е вярно.  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted

Честита радост на мама и тате, нека расте здраво, буйно и щастливо дете, а на мама бързо възстановяване и прибиране у дома!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Честито, здраве и късмет на бебо :D

*
Честита радост Наде! :D Да сте здрави и много щастливи! :D
Честито, Наденце! Да сте живи и здрави цялото семейство и много щастие на бебчо!
*
Наде , честито ви бебче ! Да расте живо и здраво и много щастливо! :balk_16: :balk_5:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Честито :lol:
*
честито  да е живо и здраво и много да те  радва :sleepingbabyboy:бързо възтановяване
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Честито !!!
 :cheerleader:

Поздравления за новия член на семейството.
Бързо възстановяване на мама!
Здраве, щастие и късмет.
Само радостни моменти от тук нататък.

*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
Честито Наде,да е жив и здрав бебчо и много щастие да ви носи!
<br />
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Вчера със съпруга ми /тоест снощи/ бяхме в "Торакс" в Пловдив по нашите си работи и успях да видя БЕБЕ АНТОАН и да си побъбрим с мама Наде. Бебчето е много, много сладко, и спинкаше блаженно. Надето е добре, изглежда супер, не спря да ми бърборка и да ми разказва и да ми дава кураж!  :balk_103: Беше много вълнуващо, толкова мило и сякаш се познаваме с нея от дълго време, а се видяхме за първи път снощи! Възхищавам се на майчинството, на екипа на клиника Торакс, на прекрасните условия, с които разполага. Наденце, чакаме те скоро пак при нас!  :wave:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!