0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: До каква степен влияят килограмите?
« Отговор #20 -: Ноември 14, 2006, 20:20:04 pm »
Рзовелка, твоето обяснение ми се струва много логи4но, зна4и наистина многото килограми имат зна4ение не само за износването на плода, но и за самото за4еване.
*
« Отговор #21 -: Декември 20, 2006, 10:37:40 am »
Успокоявам се като чета отговорите ви. Правили са ми изследване за щетовидната жлеза и всичко е наред. Хорвони не, но предстоят. Уволациата немога да си я засича нещо. Бях си купила тестове но добре изразена втора чертичка нещо не се получи. Иначе цикъла си ми е добре - винаги е точен като по часовник. но това не е гаранция че всичко е наред.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #22 -: Декември 20, 2006, 20:21:14 pm »
Хубаво е да се направи 3 месеца проследяване на ову чрез фоликулометрия! :D
*

Малечка

« Отговор #23 -: Декември 20, 2006, 21:31:21 pm »
Стаси, аз също имам твоя проблем!!!Вече 3-та година поддържам 37кг на ръст 150 см и не мога да напълнея въобще:(. Започнах да слабея по време на писането на дипломната си работа и изхабих страшно много нерви. Преди това бях 41-43кг и си ги поддържах дълго време.Много хора ми се чудят как ям постоянно нещо-дали сладко,дали ядки....но резултат няма.Може и да е на нервна почва,но други хора при това ядене качват и то не малко.
Аз също се притеснявам дали това няма да се окаже проблем при бебеправенето?!?На скоро ми правиха изследвания на кръвната захар,урина и т.н.,но всичко си е в нормите.На мен това,че съм слаба не ми пречи,но много хора ми казват ,че на "човек" не го докарвам като ме видят.Краката ми са изключително слаби и дори аз се ужасявам като се гледам по някога.
Цикълът ми също си е редовен,а за овулацията не знам все още,тъй като ние с моя приятел правим опити от скоро и аз все още не съм остановила дали имам реовна овулация.
Надявам се и двете скоро да можем да решим този проблем и да това да не се окаже препятствие пред възожността да имаме по едно малко бебе,а може и повече:)....
Желая ти успех и скоро да се похвалиш :bfp1: preggo
*
« Отговор #24 -: Декември 21, 2006, 09:36:52 am »
Когато бях седми клас класната каза на майка че може да имам глисти и затова да съм толкова слаба, не че не ми бяха правили изследвания и всичко си беше наред. Та въпросната класна каза една рецепта против тези гадинки. Трябва ви счукан чесън, като една супена лъжица я глътваш, а друга се налага на една марля и на дупето. Но не беше казано едно много важно условие - дупето да се намаже с мас и по марлята да се сложи мас. Та след тази процедура на сутринта глисти нямаше, но имаше два огромни михура на моето дупе. Просто чудесно. След два дни заминавах на зелено училище и през цялото време там не можех да зи седна на д-то и постоянно си сменях едни компреси за изгорено. Та не на всичко трябва да се вярва.
*
« Отговор #25 -: Декември 21, 2006, 09:55:12 am »
Момичета и аз съм  слаба за височина 172 см, само 52 килограма съм.Трябвало да съм към 60-62 или нещо такова.Всичко си ям , не пропускам ядене и не качвам.От няколко години съм ги заковала тези килограми и не мърдат.И аз започвам да се чудя дали не ми влияят зле на бебеправенето? :ask: