0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Anonymous

Re: За донорската яйцеклетка!
« Отговор #20 -: Април 27, 2005, 11:03:06 am »
Цитат на: Alexa
Здравейте!
При мен единственият вариянт за бебе е донорска яйцеклетка. В клиниката на доц. Щерев за донорска яйцеклетка и инвитро цената е 10 000 лв. като включва всички тестове ДНК, клъвни и т.н. донорът е анонимен. Ако заведете свой донор цената е 4 000 лв.
При мен сестра ми ще ми става донор на 20.05. започваме стимулация. Не е задължително донорът да е непознат.

Jelaia ti mnogo kasmet milichk. Zahra
*

Anonymous

« Отговор #21 -: Април 27, 2005, 11:05:06 am »
Цитат на: FreshBreeze
В клиниката на доц. Щерев за донорска яйцеклетка и инвитро цената е 10 000 лв. като включва всички тестове ДНК, клъвни и т.н. донорът е анонимен. Ако заведете свой донор цената е 4 000 лв.
При мен сестра ми ще ми става донор на 20.05. започваме стимулация. Не е задължително донорът да е непознат.

Егати... 10,000 лева - множко ми се видят. Много се радвам, че при теб има такъв вариант близък човек да е донор - супер! А някакви изисквания за съвместимост има ли?

Стискам ти палци!!! Успех!

Jelai ati mnogo kasmet milichka, Zahra
« Отговор #22 -: Април 27, 2005, 14:54:49 pm »
Цитат на: cheryy
Здравейте!
 В клиниката на доц. Щерев за донорска яйцеклетка и инвитро цената е 10 000 лв. като включва всички тестове ДНК, кръвни и т.н. донорът е анонимен.

А за 10 000лв. колко броя яйцеклетки ти дават?

Колкото възпроизведял донора!!! 2, 3... но гаранция няма, че ще ти дадат всичките. Ако не стане от първия път да забременееш, после плащаш само последната процедура.

какво означава - ако не стане от първия път, после плащаш само последната процедура - кое е последната процедура?
При цена от 10 хиляди ?!? и процент на успеваемост 20-25%  :roll:
*

VALIA-5411

ZA DONORSKA IAITZEKLETKA
« Отговор #23 -: Юли 24, 2005, 13:13:26 pm »
MOMI4ETA VAV VARNA LI KAZVAT,4E AKO ZAVEDE6 DONOR 6TE GO RAZMENIAT S DRUG ZARADI ANONIMNOST?VALIA
*
Re: ZA DONORSKA IAITZEKLETKA
« Отговор #24 -: Юли 25, 2005, 09:55:35 am »
Цитат на: VALIA-5411
MOMI4ETA VAV VARNA LI KAZVAT,4E AKO ZAVEDE6 DONOR 6TE GO RAZMENIAT S DRUG ZARADI ANONIMNOST?VALIA

Здравей Валя!
Това ми се струва малко вероятно, нали се правят генетични тестове, при мен сестра ми ще ми става донор, при нас лекарят дори няма да прави генетични тестове и тестове за съвместимост. Ако подменят донора, кои би поел разходите за тестове или пък няма такива? Според мен тове е безумно.  Ходих в клиниката на доц. Щерев там се правят всички тестове преди започване на процедурата, но анонимността е задължителна, аз лично точно за това не се реших защото все пак ми се иска да зная каква жена е донора.
*

valia-gost

alexa
« Отговор #25 -: Октомври 13, 2005, 19:54:32 pm »
zdr.alexa.az tragnah vav varna na donorska protzedura.zavedoh donor,kogoto poznavam ne stava duma za zamiana,za6toto triabva da ni sinhronizirat tziklite.nie poddarjame vrazka,koga to4no se slu4va vsiako sabitie.podposvat se deklaratzii za saglasie i na 4etirimata/dvoikite sapruzi/v kraia na oktomvri zapo4vam.ne stava duma za anonimnost.pojelaite mi uspeh.valia

Пиши на кирилица!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
донорски яйцеклетки
« Отговор #26 -: Октомври 13, 2005, 22:50:37 pm »
Валя, стискам палци! Пиши какво е станало!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

донорски яйцеклетки
« Отговор #27 -: Октомври 17, 2005, 11:46:12 am »
Валя, успех и от мен!
Благодаря ти, Бени!

донорство на яйцеклетки
« Отговор #28 -: Юли 30, 2007, 19:52:56 pm »
Здравейте,моля за повече информация относно донорство на яйцеклетки.
Предварително благдоря.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: донорство на яйцеклетки
« Отговор #29 -: Юли 30, 2007, 20:01:23 pm »
http://www.invitro-bg.com/display.php?page=m10&sub=3

Дано ти е полезен линка.  :balk_602:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #30 -: Юли 30, 2007, 20:06:07 pm »
Благодаря.Ти имаш ли някакъв опит?  :oops:
*

evro

• 5167
« Отговор #31 -: Юли 30, 2007, 20:10:54 pm »
Не, за мой късмет и при двата ни опита реагирах добре, дори следващия опит вероятно ще е леко стимулиран. Но това което знам е че при донорските яйцеклетки, вероятноста за имплантация е доста висок. Пожелавам ви успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #32 -: Август 01, 2007, 14:45:06 pm »
Не разбрахме-търсиш или даваш яйцеклетки?
/img][/url]
*
« Отговор #33 -: Август 01, 2007, 17:16:01 pm »
а някой знае ли ако търсиш яйц. дали плащаш допълнително за тях и дали изобщо някой някога е дарявал такива, изобщо много малко инфо има на страницата на клиниката по-горе... :?
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*

evro

• 5167
« Отговор #34 -: Август 01, 2007, 17:21:26 pm »
Принципно при планиране на подобна процедура, майката ресипиент поема процедурата и на жената дарител, има и безвъзмездно даряване, но трябва да се свържете с клиниките и да питате за повече инфо. Успех на всички!

Те осмислят живота ни!

« Отговор #35 -: Август 05, 2007, 20:42:27 pm »
Здравейте,момичета.Ето ме пак.Благодаря ви за интереса.Аз съм от търсещите яйцеклетки.От скоро съм във форума, а и изобщо в темата.За донорство на яйцеклетки найстина се говори много малко,което сигурно е обяснимо.Дайте съвет към кой лекар и клиника да се насоча.Ще ми е сефте.
« Отговор #36 -: Август 06, 2007, 09:48:15 am »
здравей ,темата ми е до болка позната тъй като имам същият проблем.Ранен климакс и толкова ,окончателна и смазваща диагноза .На мен ми обясниха че има програма с донорски яйцеклетки и имам шанс даже процента на износени бремености бил по-висок.Моята сестра ще ми помогне с яйцеклетка това поне не го мисля но оттам нататък незнам.Имам час при д-р Владимиров на 2 октомври тук от форума разбрах че бил добър в тази област .Опитай и ти . :)
*
« Отговор #37 -: Август 06, 2007, 09:55:28 am »
С донорска програма за яйцеклетки работят д-р Владимитров, д-р Стаменов, както и в КИРМ Плевен.
И аз съм се насочила към такава процедура, само че в графата 'даряващ' по чисто финансови причини.
Но оставам чак за напролет, защото работата ми не позволява да отсъствам есента.
« Отговор #38 -: Август 08, 2007, 12:12:30 pm »
Здравейте.Разбрах,че Д-р Стаменов е в център "Надежда" ,но не разбрах,в кой център работи Д-р Владимиров.Моля,помогнете с координати-адреси и тилефони.
*
« Отговор #39 -: Август 08, 2007, 12:15:38 pm »