Котаранка,мисля че аз съм това защото ме пита как се повишиха стойностите ,каво е пил и си записа,явно за да го съобщи нА някой.Мъжа ми е моряк и работи само в Африка и това не е добре за него щото е опериран от варикоцеле,ама няма как.Като се върна май месец правихме спермограма при Тачева морфологията беше 4.5%,обем 1.8мл.,общ бр. 18.5мил.,обща подвижност47% от тях 36 нормокин.11% хипо,и 53% акинеза.Ходихме при д-рКацаров и той му даде 1 инжекция Nebido това е тестостерон доколкото разбрах ,но това е нещо ново и добре пречистено.Каза че го няма още по аптеките и е експериментално.Аз поръчах от аптеката в София на ул. Поп Богомил билки за който научих от тук който пи около 3.5месеца.Освен това му купих и пиеше оксибор форте, и Допел херц Цинк,вит.С и Е всичкото тов а го пи 3 месеца до като отидохме в Гърция а там резултатите бяха общо сто милиона и 80% подвижност и в клиниката бяха учудени защо сме писали че имаме и проблеми с мъжки фактор резултатите според лаборантите бяха на мнение че спермограта е перфектна , смятам че всичко това се дължи на тези лек. и витамини и още много е важно да се спрат или намалят цигарите и носенето на тесни слипове.