0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Не е ли време за зимната серия...
« Отговор #120 -: Ноември 27, 2006, 15:30:07 pm »
Джована имаш  :crossfingers: и от мен.Успех
*
« Отговор #121 -: Ноември 27, 2006, 15:40:09 pm »
Рали, Джована,Ирка, Теоха, Дарилка стискам ви  палци и без притеснения всичко ще е наред.

Куки, вземи да играеш на някакви игри в нета и така ще ти мине времето, като се амбицираш да си на първо място.

На всички ви пожелавам  :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :babyflips:
« Отговор #122 -: Ноември 27, 2006, 16:24:46 pm »
Много благодаря за хубавите чувства. И аз стискам палци на всички. Много късмет!
*
« Отговор #123 -: Ноември 27, 2006, 17:23:07 pm »
Привет и от мен. Моята пункция е утре сутрин. Не се притеснявам за манипулацията, а по скоро за резултата. Моля се да е добър - все пак съм отгледала само два фуликула...
« Отговор #124 -: Ноември 27, 2006, 17:26:10 pm »
Добър ще е, чудесен даже, ще видиш!!! :crossfingers:
С теб сме утре!!!
*
« Отговор #125 -: Ноември 27, 2006, 17:50:09 pm »
успех  :eggsperm: :crossfingers:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #126 -: Ноември 27, 2006, 21:50:18 pm »
Привет и от мен отново! Вече почнах с инжекциите менопур. Днес беше третата. Очаквах да е доста по-неприятно, но се оказа, че не е никак страшно. Изследваха ми естрадиола, правихме преглед в събота, Д-к Стаменов каза: "Чудесно!". В сряда съм отново на преглед и живот и здраве след седмица май ще е пункцията. Чувствам се доста напълняла, вече съм 68 кг., но това не ми пречи :lol: Искам да попитам тези от вас, като мен, нормално ли е 8-и ден още имам слааабо кървене, но го има/на 13.11. ми биха диферелин/, на 20.11. дойде МЦ, точно на 28 ден.  Нормално цикъла ми е 3-4 дни. Също така въпросче, към тези от вас, на които са им вливали имуновенин, кой ден точно преди трансфера се влива? Сигурно ще имам още въпроси докато мине трансфера, но какво да се прави вълнувам се. :D
Желая късмет и хубави новини на всички. С много обич: касси
« Последна редакция: Ноември 27, 2006, 21:52:10 pm от kassi »

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Ani4ka78

• 220
  • Моята принцеса
« Отговор #127 -: Ноември 27, 2006, 22:44:44 pm »
Каси желая ти успех мила. По въпроса за имуновенина при мен док. Стаменов ми го вля 6 дни преди трансфера. аз знаех че трябва да е 10 дни преди него, но скоро четох че между 7-10 ден се прави това вливане. Още веднъж УСПЕХ!!! :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #128 -: Ноември 27, 2006, 23:07:18 pm »
Ани, благодаря ти за отговора, мила. Ти кога прави ИКСИ? Успешно ли е? Пиши повече как минава процедурата, ако искаш и на лични. Ще съм ти благодарна. Поздрави: касси

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #129 -: Ноември 28, 2006, 07:34:14 am »
Рали, Джована,Ирка, Теоха, Дарилка.Мимий,Каси на всички вас жи желая много много късмет ,всичко да мине благополучно!!!!
А на теб Куки.......я се по-спри малко с това четене да си натоварваш главичката с разни отрицателни емоции!!!!!Иди купи си нещо хубаво ,което ще те зарадва,почивай си,играй игрички,гледай филмите......само само положителни емоции. :D
*
« Отговор #130 -: Ноември 28, 2006, 09:07:41 am »
 Каси, стискам палци и на теб, ще видиш че всчко ще мине добре. Хайде и скоро да се похволиш с  :bfp1: preggo
« Отговор #131 -: Ноември 28, 2006, 12:28:46 pm »
Благодаря момичета,на всички желая късмет и успех.Вярвайте,за да стане!
Днес ми е 14 ден от трансфера-Куки,не само ти си изкукала.И двамата с мойто съкровище тази нощ сънуваме правене на тестове.Ужас!Остават още 3 дни  за мен.Почнах да работя от миналата седмица следобяда само,но и това не помага много.Куки, и аз имах бодвания ,опъвания и т.н. по корема-за което си мисля с вяра,че става нещо,но...Внушенията понякога са мн силни,така че си оставаме чакащи пенелопи.Стискам палци на всички момичета!
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

« Отговор #132 -: Ноември 28, 2006, 13:21:24 pm »
Относно имунологините Конова е дала препоръка за еднократно вливане на интралипид 7 -10 дни преди трансфера
(това е във връзка с повишените NK клетки), а за антикардиолипин ИгМ антитела -Aspirin protect 100 mg, по 1 табл. вечер, 10 дни преди, по време и след ЕТ.Според док тези процедури ще ги направим след трансфера  :dontknow:.
Искам да  попитам дали има и други момичета, при които вливането да е направено след трансфера.
« Отговор #133 -: Ноември 28, 2006, 13:47:14 pm »
Имоновенина е оная течност,дето я вливат във влагалището,нали?Извинете ме за неграмотността,но такава течност на мен ми вляха точно преди трансфера.
Happiness is the way!

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #134 -: Ноември 28, 2006, 13:50:07 pm »
Имоновенина е оная течност,дето я вливат във влагалището,нали?Извинете ме за неграмотността,но такава течност на мен ми вляха точно преди трансфера.
Мисля, че имуновенина се влива със система, поне на мен така ми казаха. Успех, милички!

« Отговор #135 -: Ноември 28, 2006, 14:55:44 pm »
Значи са ми го вляли точно след пункцията.Бях нещо хремава и ме болеше гърлото и след тая система всичко мина като с магическа пръчка.Мислех си,че някакъв антибиотик са влели.
Happiness is the way!

« Отговор #136 -: Ноември 29, 2006, 19:51:52 pm »
Днес бях при док и се видя, че за три дни стимулация левият яйчник е образувал 5-6 фуликула, но десният нещо ни е "отсвирил"  :evil:и има само един фуликул.Отнес включихме към гонала и мерионал.
« Отговор #137 -: Ноември 30, 2006, 08:00:12 am »
а на мен седмица след трансфера, на 8 ден вчера, док сложи 3 000 прегни и каза " е сега ще се подуе коремчето.."

да, ама не :(  вече съм почти сигурна, че щом нищо не ми се подува, значи нищо и не е станало.
Беше ми се поиздул корема в края на стимулацията и около пункцията, и после спадна.. Сега си е обичайното ми шкембе и никакъв прегнил ен го променя... :(
как ще изкарам до теста другата седмица, не знам.
« Последна редакция: Ноември 30, 2006, 08:19:28 am от coookie »
*
« Отговор #138 -: Ноември 30, 2006, 08:35:41 am »
Ще изкараш, как няма да изкараш до теста! Как ли? Ами ей така - мрън, мрън, мрън...  :)
А, коремчето дано се подува в следващите 9 месеца!
 :bighug:
« Отговор #139 -: Ноември 30, 2006, 09:37:29 am »
Ще изкараш, Куки, нямаме друг избор. Мрънкай си тук на воля, аз едвам се сдържам. Коремът си го чувствам, все едно 50 коремни съм направила 8O