0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Не е ли време за зимната серия...
« Отговор #320 -: Декември 08, 2006, 20:36:51 pm »
Рали, Каси....стискам Ви силно палци, милички.
Дайте пример как се правят нещата.

« Отговор #321 -: Декември 08, 2006, 20:54:58 pm »
Рали, Каси, силно стискам палци  :D

lb2f
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #322 -: Декември 08, 2006, 20:59:15 pm »
Касси, Рали и от мен много стиснати палци и да ни зарадвате в най-скоро време :D
*
« Отговор #323 -: Декември 09, 2006, 00:54:41 am »
Рали, Каси и от мен силно стиснати палци :crossfingers:! Успех, момичета! :cuddle:
« Отговор #324 -: Декември 09, 2006, 08:18:29 am »
Рали, Каси и от мен много силно стиснати палци  :D

:crossfingers:

« Отговор #325 -: Декември 09, 2006, 13:22:26 pm »
Момичета, успех и от мен! Дано това да е най-щастливата ви Коледа!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #326 -: Декември 09, 2006, 17:24:03 pm »
Здравейте момичета,

вчера прочетох доста теми, но забравих къде точно видях въпроса, който днес ме вълнува.
Накратко - правих ин витро, ЕТ беше миналата сряда. Вчера получих зацапване (ден 10, ако за ден 1 се счита деня на трансфера). Не е възможно да е недостатъчно количество на прогестерон, понеже сутрин слагам вагинално гел, вечер ми бият инжекции - прогестероново масло.
Някъде ми се мярна мнение, че момичето е имало зацапване на 10 ден от трансфера и теста е бил положителен. Опитвам се да разбрера дали е последвала бременност все пак.

Благодаря
*
« Отговор #327 -: Декември 09, 2006, 18:23:40 pm »
 Каси, ще ти стискам палци всичко да бъде наред.  :balk_21: Кога ще ти е трансфера. Хайде леко  :balk_35:.
« Отговор #328 -: Декември 09, 2006, 18:27:27 pm »
Ини, мила, а ти докъде я докара?

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #329 -: Декември 09, 2006, 18:48:04 pm »
Ох, Рали днес нещо не се чувствам добре. Почнах стимулацията в четвъртък с Дферилин 0,1 и Гонал от 75, но днес док, каза че от ляво не съм добре и включи мерионал. Два час след инжекиите съм като парцал, спи ми се, корема си го чувствам все едно е пълен с въздух. Следобяда спах към три часа до към 17,30 и сега съм малко по-добре.

Нормално ли е да се чувствам така заспала и напомпана не е ли много рано да се чувствам така?
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #330 -: Декември 09, 2006, 18:54:18 pm »
Ини, мерси мила. Утре сутрин Док ще каже кога ще е трансфера. Иначе имам 10 оплодени яйцеклетки. Какво да ти кажа за стимулацията. Аз се подух чак към края като че ли. В момента съм поне 5 кила отгоре, но не смея да се премеря. Всички дрехи ми пречят  :D, а панталоните не мога да ги закопчавам. Корема ми е доста по-голям, но това било нормално. Късмет, миличка!!! Ти при кой доктор беше?

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #331 -: Декември 09, 2006, 18:58:40 pm »
Ини, на мен главата ми се позамайваше от Диферелина, иначе докато бях на Декапептил нямах никакви проблеми... За подуването - чувствам се подута чак днес, ама то с това количество плодове, което изядох, някак си не се учудвам (а и вече втори ден лежа, че Ники ще ме линчува, ако тръгна да правя нещо....)  :lol: :lol: :lol: Човекът иска всички шансове да са на наша страна....

Но не забравяй, че всеки организъм реагира индивидуално на хормоните...

Стискам ти палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

Каси, Ини е при Владимиров  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #332 -: Декември 09, 2006, 19:07:09 pm »
 Каси, при Владимиров съм.

Каси, Рали много странно се усещам като че ли само от ляво съм издута или по-коро се усещам така видимо не виждам нещо,  да от днес почнаха да ме дразнят дрехите и мен. Но може би се чуствам така, защото все пак моя корем е рязан целия - шеф и кройка хоризонтално, вертикално и т.н и има сратствания и сега и малкото натоварване го усещам веднага като дискомфорт.

Ралинка, нека те глези Ники, сега ти е паднало, даже можеш да проявиш някой друг каприз.
« Отговор #333 -: Декември 09, 2006, 19:18:07 pm »
Ини, наистина може да е от коремните операции, но Док може да ти каже най-точно...

Колкото до глезенето... Абеее, не се оплаквам, ама чак пък толкоз  :lol: :lol: :lol:

*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #334 -: Декември 09, 2006, 21:46:35 pm »
Каси,Рали стискам ви палци моми4ета,дано  :bfp: :crossfingers: :cloud9:
Ини и на теб  :crossfingers:
Бора,4естито,само спокойствие и положителни емоции :babyflips:
Куки 6те успее6,6те види6 :bighug:
Аз 6те се запи6а в зимната сесия,след Нова година
УСПЕХ И КЪСМЕТ НА ВСИ4КИ МОМИ4ЕТА :babyflips:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
*
« Отговор #335 -: Декември 10, 2006, 02:29:49 am »
вчера прочетох доста теми, но забравих къде точно видях въпроса, който днес ме вълнува.
Накратко - правих ин витро, ЕТ беше миналата сряда. Вчера получих зацапване (ден 10, ако за ден 1 се счита деня на трансфера). Не е възможно да е недостатъчно количество на прогестерон, понеже сутрин слагам вагинално гел, вечер ми бият инжекции - прогестероново масло.
Някъде ми се мярна мнение, че момичето е имало зацапване на 10 ден от трансфера и теста е бил положителен. Опитвам се да разбрера дали е последвала бременност все пак.
Niki1, според мен си направи кръвен тест, а след някой и друг ден може и уринарен - така най-точно ще разбереш дали има бременност. Не знам къде си прочела темата която търсиш, но знам колко е изнервящо чакането и че в такъв момент човек търси сходство с това какво е било при някой друг, но най-точен е все пак е теста. Стискам ти палци и ти желая положителен резултат!
Също искам да те питам, ако искаш да споделиш, къде правиш ин витро? Не съм чела някой да ползва гел и инжекции прогестероново масло.
Успех с тестовете!
*
« Отговор #336 -: Декември 10, 2006, 08:58:58 am »
Здравейте момичета,

Благодаря

Здравей Ники1,
може да има зацапване и теста ти да е положителен...предполага се,че се получава по време на имплантация .Стискам палци теста ти да е положителен :)Успех!
 Успех и много късмет на всички момичета!
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #337 -: Декември 10, 2006, 12:16:44 pm »
Рали,Каси, успех милички.От сърце ви го желая!
Куки,съжалявам.Горе главата!
Нова година,нов късмет!
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #338 -: Декември 10, 2006, 14:05:59 pm »
Здравейте,момичета!
На 24ти ще ми е първата :needleani: Арвекап(Декапептил).
Пожелавам успех на всички в процедура! yahoo_17
Вярвайте,че през новата година всяка от нас ще очаква така желаното бебче ylinfant.
*
« Отговор #339 -: Декември 10, 2006, 16:20:52 pm »
Rozy и Divna, благодаря ви :)

Рози, правих ин  витро в САЩ (тук и живея). Тук на следващия ден след пункцията се слага вагинално прогестеронов гел. Като консистенция е бял и гъст на цвят. А на вторият ден започват и инжекциите - прогестерон - oil - мускулно в дупето. Не се слага прегнил.
Дефакто в дена на трансфера - (при мен ден 5 след пункцията) вече имаш 3 инжекции + 4 гела вече.

Късмет на всички :crossfingers: (не мога да намеря детелинките)
« Последна редакция: Декември 10, 2006, 18:09:53 pm от Niki1 »