Ново 5 при мен и само Вие сте ми надеждата, че вече съм шах и мат от всякъде.
Вчера се обаждам на педиатърката, че на бебето му е бял езика и знам, че това е млечница, а тя понеже знае, че сме с подсечено дупе вече близо 2 седмици и нищо не помага взе да ми разправя, че дупето не минавало заради млечницата, която много се е навъдила и скоро бебето може да спре да яде.
Има ли такава зависимост? -донякъде звучи логично, ама аз нещо от опита ми с докторите не хващам вяра само на приказките на 1 доктор и винаги търся да науча повече, че понякога големи грешки стават от това, че някой не си е научил едно време уроците.
И друго.Цедя се и давам на бебето.Имам страхотни болки в гърдите, които доколкото разбрах е нормално да отшумят, ама при мен хич не става така.
Та, като изцядя кърмата и я сложа в хладилника, защото е доста,като я извадя, за да я стопля забелязвам, че има нещо като каймак, който е по-гъст отгоре, а сега като бебето се наяде забелязах на шишето му, че има някакви бели провлачени парцали.Възможно ли е аз да му предавам млечницата и какви са симптомите, ако е така?(стаята , в която се цедя е адски топла дали пък млякото не се пресича някак си докато се изцедя????????
А за соковете категорично няма да и давам преди 4 месеца, даже 5.