0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

didi_788

• **
  • 64
  • Няма невъзможни неща..винаги има решение
 :!:Замислих се върху емоционалните проблеми на стерилитета и за това как всеки успява да се справи с този проблем.А той засяга личният и общественият живот!Винаги има"недоброжелатели";които любопитстват и неискрено се опитват да ни провокират.Според мен много е важна вътрешната нагласа на човека и потребността му от това да бъде родител.Аз я имам нагласата но понякога допускам да ми влияят негативмни хора.това е може би нормално..като се има предвид същината на този сложен и многостранен проблем...Надявам се чрез позитивни мисли да успявам да се изправям след неуспехите и те да ме амбицират..За съжаление подкрепа получавам само от съпруга ми;родителите ми и всички вас!Вашият кураж доста ми помага да проедолявам неволите и да се стремя напред!Радвам се ;че съм част от този сайт и от вас!И най-важното;че има такива хора ;които преживяват същото и само те могат да те разберат!
didi_788
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Важна е вътрешната нагласа и потребност
« Отговор #1 -: Ноември 25, 2006, 22:46:34 pm »
Винаги има"недоброжелатели";които любопитстват и неискрено се опитват да ни провокират...Аз я имам нагласата но понякога допускам да ми влияят негативни хора...
:hug2:Много от тези"недоброжелатели"даже и не осъзнават,че те нараняват.Старай се да не приемаш всичко за чиста монета.Бъди перде,помага! :balk_69:
« Отговор #2 -: Ноември 26, 2006, 21:53:48 pm »
:!:За съжаление подкрепа получавам само от съпруга ми;родителите ми и всички вас!
миличка, това са хората, за които ти си скъпа и безценна, хората, които държат на теб и искат да си щастлива и усмихната.

не очакавай останалите познати, колеги, съседи и даже приятели да са съпричастни към проблемите ти и трудностите, през които минаваш, защото те просто не ги интересуват... за тях това е малката сензация, новина, клюка, която може да запълни разговорите в свободното време или да поддържа разговора ....
сложи си дебелата кожа, много по-добре ще ти бъде !

Животът е такъв, какъвто вярваш, че ще бъде ...
« Отговор #3 -: Декември 04, 2006, 14:55:24 pm »
Да, това да си перде и да си наденеш биволската кожа е добра идея , но колко е трудно да го направиш. Аз се сещам за трудните моменти, които преживявах при третото ми инвитро, когото недоброжелателни хора и съседи към семейството на мъжа ми се разминаваха с мен с фалшиви усмивки и с висок глас зад гърба ми коментираха как някои хора явно са некадърни и не могат едно читаво семейство с деца да направят....., което така и не разбрах какво им влиза в работата?! И сега срещайки ги в квартала ми се иска да не ги виждам като минавам покрай тях, а трабва и да ги поздравявам. Май най-добре е директно да ги подминавам. Идва ми направо да избягам в гората и никой да не чувам и да не виждам. Така че разбирам и съм напълно съпричастна към тези проблеми. Опитвам се да се справям с тях и със своята психика. Не ми пука хората разбират или не какво правят с коментарите си, но ми се иска да не ги чувам и дори да не разбирам. Какво знаят и разбират те всъщност - нищо глупави невежи хорица!

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #4 -: Декември 21, 2006, 11:09:56 am »
не се ядосвайте на простотията, защото ходи по хората а не по животните. те са по съпричастни към нас страдащите, но защо така написах................свички ще сме щастливи догодина и не се поддавайте на такива злобни хора, а главите горе и се наслаждавайте с любимите си същества до вас. весели празници. :D :)
никога не отстъпвай на принципите си!