Касинка, стискам ти палци и на теб! Абе, аз мисля, че един ден те разпознах в клиниката, ма нещо не се реших да ти кажа здрасти
NDK, успех и на вас!
Скъпа Бора, толкова искам ти да сложиш началото на нашата успешна зимна серия!!!
И защо не си се обадила, а???
аз вчера се препознах в една жена, ама тя беше вече малко бременна. Мисля, че след два-три дни резултата ти вече ще е окончателен
Кукич, пази се все пак, и за теб стискам палци и теб те мисля всеки ден
/абе, това нормално ли е?/.
Бори, куки, споделете как минава пункцията и трансфера, че вече ме хвана шубето. Онзи ден Док ми направи сондаж, така ме изненада, и добре, че ме изненада. Иначе си имам 7 фоликулчета, средно по 10мм, това малко ли е? Сега се чудя, ами ако се пукнат преди пункцията?
След час отивам да ми влеят имуновенина /и ми треперят гащите/, оказа се че ще са само 40 ампули, Док се ядоса на тези 70 ампули, които ми бяха изписали първоначално и така.
Дарилка, миличка, не губи надежда, винаги има НАДЕЖДА!!!!! Прегръщам те и чакам добрите новини и от теб!
NDK, не губете
ВЯРА, че скоро и при вас ще има слънце, обичайте се и всичко ще бъде наред, ще видите, нали!!
Оф, толкова ми се иска, да направим една коледна серия при нашия готин Док!!!!!!
ОБИЧАМ ВИ!!!! С вас съм! Ваша: Касси