0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Как мислите вие?
« -: Декември 01, 2006, 16:23:49 pm »
Здравейте!!! :D
 Сега ще ви разкажа какво се случва с мен....... :wink:
Миналия месец ми дойде на 29.10, а този трябваше да ми дойде на 04.12 , но уви нестана така.... Дойде ми на 26.11(никога досега не ми се е случвало да ми подрани), като 2 дни преди това ме боляха яйчниците... някаква такава тъпа болка и от време на време някаква по - силна. Странното е че цикъла не е както обикновенно... ту малко и кафяво... ту червено и не ми се случи да е много обилен и то цял ден.И аз незная какво става вече.Другото странно нещо , е че започнаха  да ме болят гърдите от вчера , не е силна болка , но знам ли може и такава да стане.Чудя се защо ще започват да ме болят тъй като уж ми дойде и трябва да ми свършва . Дали пък има някаъв шанс да съм бременна?Как мислите вие?

Re: Как мислите вие?
« Отговор #1 -: Декември 01, 2006, 17:09:44 pm »
Ами шанс винаги има!! Ако съдя по себе си кога водях + тест. Е друг е въпроса,че не го задържах резултата.
Ами колко време ти продължи това кървене? Ти правиш ли опити за бебе? Приемаш ли някакви медикаменти. Може да е някакво хормонално смущение. Може да е какво ли не. Направи си тест за всеки случай.
*
« Отговор #2 -: Декември 01, 2006, 17:15:01 pm »
Ами шанс винаги има!! Ако съдя по себе си кога водях + тест. Е друг е въпроса,че не го задържах резултата.
Ами колко време ти продължи това кървене? Ти правиш ли опити за бебе? Приемаш ли някакви медикаменти. Може да е някакво хормонално смущение. Може да е какво ли не. Направи си тест за всеки случай.
Да, правя опити...  :)
Кървенето продалжава 6-ти ден.
А за теста мисля да изчакам още малко ( 04.12) ... поне да мине датата на евентуалната дата на М.

*

victorita

• 531
  • Моето малко слънце КРИСТИАН се роди на 21/01/2010
« Отговор #3 -: Декември 01, 2006, 17:18:21 pm »
ако питаш мен направи си тест още сега,защото ако кървиш и си бременна трябва да се вземат мерки.........успех :crossfingers:
« Отговор #4 -: Декември 04, 2006, 11:49:07 am »
Здравей.Моя савет е да отидеш веднага на лекар няма значение какво ти показва теста неизкам да те плаша но преди 3 години бях по същия начин  когато ми свърши се оспокоих и не ходих на лекар гърдите ме понаболяваха но много рядко следващия месец пак ми доиде и на третия се оказа че съм извънматочна бременост.Интересувала съм се много за това и единствения начин да се разбере на време е когато ти доиде по рано и не е както трябва има вероятност теста за бременност да не го отчете.Изкам да не е така и дане се налага да ти пиша това но за по сигурно върви веднага на лекар.Изкам след 2-3 дена да ми пишеш че съм се претиснявала напразно.Успех
*
« Отговор #5 -: Декември 04, 2006, 15:52:03 pm »
Мила Звезделина, благодаря ти. :)
 Днес си направих тест и се оказа отрицателен, но щe те послушам и ще отида на преглед.Обещавам.

« Отговор #6 -: Декември 04, 2006, 17:31:23 pm »
И аз точно това си помислих за извънматочна бременност, затова отивай бързичко на доктор, защото докато е в ранна фаза може да мине само с лапароскопия и да запазят тръбата ако е възможно.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #7 -: Декември 12, 2006, 10:15:02 am »
Какво стана ходи ли на лекар?
*
« Отговор #8 -: Декември 12, 2006, 15:49:43 pm »
Звезделина, благодаря ти  :)!!!
Всичко е наред не се притеснявай.
Желая ти сбъдване на всички мечти по Коледа.

« Отговор #9 -: Декември 12, 2006, 17:17:15 pm »
Наистина се радвам че всичко е добре благодаря за пожеланието
« Отговор #10 -: Декември 13, 2006, 17:36:36 pm »
Извинете ме но аз май не разбрах да се радваме ли вече или напразни надежди?

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #11 -: Декември 13, 2006, 21:27:11 pm »
  И аз нещо не разбрах. :(
*
« Отговор #12 -: Декември 14, 2006, 16:58:11 pm »
Мили момичета,
повод за радост все още няма, но и на него ще му дойде времето.
Пожелавам ви го за сега на вас. благодаря ви