0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #800 -: Юли 21, 2007, 13:41:23 pm »
Седмиците се броят от последната редовна менструация - ПРМ, а не от оплождането, тъй като освен при АРТ процедури, никога не можеш да си сигурен кога е настъпило оплождането.
« Отговор #801 -: Юли 21, 2007, 13:44:39 pm »
Ясно!
Тя и лекарката каза, че вероятно е имало по-късна овулация и затова чакамв изследванията и преглед в края на месеца.
« Отговор #802 -: Юли 23, 2007, 12:37:40 pm »
здравеите моми4ета,и аз да се вклю4а,о4аквам да не ми доиде на 27.07,имам сьвсем основателни надежди.4естно казано сьм на предела на тьрпението...сигурна сьм добре ви е познато.стискам ви палци,успех!!!
*
« Отговор #803 -: Юли 23, 2007, 13:39:37 pm »
Колкинс, и на мен трябва да ми дойде на 27ми и вече се побърквам :? :ask:
Ще чакаме заедно. Дано надеждите да са основателни  :bfp:
Успех на всички чакащи момичета :goodluck:
« Отговор #804 -: Юли 25, 2007, 22:14:12 pm »
Zdraveite momi4eta, ot dosta vreme ne sum pose6tavala foruma ama ei na sega namiram svobodno vreme......Chestito na vsi4ki koito sa uspeli sus zabremeniavaneto i ima stiskam palci da si imat nai- hubavite i sladki suzdania kogato mu doide vremeto.Nie vse o6te se mu4im i opitvame.....Mnogo stranno dnes dokato se kupeh mi se stori 4e surnata sa mi po- 4uvstvitelni ot obiknovenno i imam bolka v korema nisko dolu vse edno 4e 6te mi idva M, a toi skoro mi svur6i.Mislite li 4e e vuzmogno suvsem skoro sled tova da sum zabremeniala.....?!?!?!?Ne6to ne sum mnogo dobre no go otdavam na gore6tinite tezi dni puk koi znae?! :wink:Da se nadiavame da ne e ot tiah no mi se struva 4e e dosta rani4ko da se nadiavam na kakvoto i da bilo.E stiskam palci na vsi4ki koito se probvat i dano me4tite ni skoro stanat realnost. :lol:
*
« Отговор #805 -: Юли 26, 2007, 09:35:40 am »
Скоро не съм писала. Честито отново на всички успели и успех на всички чакащи! Дано има още +++ резултати! Аз сега чакам О. Днес съм 12 ден от М. Май ще имаме тежък уикенд  :wink:. Стискайте палци този път да успеем :)
Целувки на всички!
*
« Отговор #806 -: Юли 26, 2007, 11:50:54 am »
Мими, приятен уикенд ;)  :ttc: :bed:
Дано да стане  :eggsperm: Стискам палци.  :goodluck: :crossfingers:
Калинке, на кой ден от цикъла си?
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #807 -: Юли 26, 2007, 19:32:42 pm »
 :balk_46: Здравейте, момичета! Това ми е любимата тема - заради добрите новини! Е, този път мисля и аз имам такава! Видях  :bfp:, макар и с по-бледа от контролната черта, а кръвния тест показва 38,3, след като онзи ден бе едва 8,4. Сега просто се надявам всичко да е ОК и когато Док се върне от отпуск също да ме зарадва!
Стискам палци на всички ви, мили чакащи момичета!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Бъдете здрави и сбъдвайте мечтите си!!!  :bighug: :bighug: :bighug:

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #808 -: Юли 26, 2007, 19:39:18 pm »
Браво, Lara!
Едно ранничко честито! :crossfingers: :flower: yahoo_17

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Lara

• 507
« Отговор #809 -: Юли 26, 2007, 19:44:48 pm »
Благодаря ти, мила evro! От сърце се надявам още следващия месец да прочета добри новини и от теб!!!  :bighug:

*
« Отговор #810 -: Юли 26, 2007, 21:59:30 pm »
Лара, много се радвам за теб. Пази се и се радвай на това което имаш! ylinfant Аз явно пак ще остана за следващия път... :?
*

Lara

• 507
« Отговор #811 -: Юли 26, 2007, 22:14:21 pm »
Благодаря ти, dsd! Но моля те, миличка не гледай от към мрачната страна и...не се отчайвай! Не още! Убедена съм, че ти предстоят хиляди красиви мигове!!!  :bighug:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #812 -: Юли 27, 2007, 06:45:25 am »
Честито и от мен Лара  :D
Лека и спокойна бременност

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #813 -: Юли 27, 2007, 08:44:33 am »
Честито и от мен Лара! Ах, как обичам деня ми да започва с такива прекрасни новини :) Лека бременност ти желая! И дано да те последват всички момичета  :bighug: :bighug:
*
« Отговор #814 -: Юли 27, 2007, 08:45:33 am »
Лара, честито и от мен  :cheerleader: :goodluck:
« Отговор #815 -: Юли 27, 2007, 08:46:21 am »
Честито и от мен Лара, дано всички видим заветните :bfp:.Аз не знам ние кога ще се класираме за подходиащия момен, защото мъжът ми е в командировка и не знам кога ще се върне. :wink:
« Отговор #816 -: Юли 27, 2007, 09:03:37 am »
Здравейте!
Може ли някой който може да ми отговори за моята графика?
При 28 цикъл можели ову-то да настъпи на 9или 10 ден?
Много е висока според мен БТ .Може ли да ми отговори някой ако знае защо?
Може би грешката ми е че не съм мерила БТ от начало на цикъла ми.
Възможно ли е дакар цветна бременост т.к. този месец ми вървя цикъла само 5 дни?На петия вече беше много слабо?
Незнам какво става :oops:
*
« Отговор #817 -: Юли 27, 2007, 09:20:04 am »
Деси, ти как засече О на 12 ден. По БТ не се вижда, а и няма как да се разбере, защото не си мерила от началото на М. Може би О предстои. При 28 дневен цикъл О е между 12 и 16 ден. Ако е в друг ден, по-добре се консултирай с док. Всеки месец ли ти е 28 дена? Нали знаеш и че БТ трябва да се мери по едно и също време, защото се повишава през деня. За по-сигурна засечка на О прави и тестове. Стискам палци да е наред всичко и още този месец да се похвалиш  :).
П.С. 5 дни цикъл е съвсем нормално. Ако е повече, тогава трябва да се притесняваш.
*
« Отговор #818 -: Юли 27, 2007, 09:24:21 am »
Ох, нещо не се справих с цитирането  :oops:
Как става точно?
« Последна редакция: Юли 27, 2007, 09:29:19 am от Aelia »
« Отговор #819 -: Юли 27, 2007, 12:41:57 pm »
   МИМИ ОВУЛАЦИЯТА МОЖЕ БИ НЕ СЪМ Я ОТБЕЛЯЗАЛА ПРАВИЛНО, НО Т.К. НЕ СЪМ НАЯСНО МНОГО С БТ И РЕШИХ ЧЕ Е ТОГАВА.ПО МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ПРАВИХ ТЕСТОВЕ ЗА ОВУ-Я И ПО ТЯХ БЯХ В 11 ДЕН - 12 ДЕН / НАЛИ Е В СЛЕДВАЩИТЕ 24-48 ЧАСА ОТ НАСТЪПРАНЕ НА ПОЛОЖИТЕЛНИ ТЕСТ/.
БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ОБНАДЕЖДАВАНЕТО , ДАНО ОВУ-ТО ДА НЕ Е НАСТЪПИЛА  :)
КЪСМЕТ И НА ТЕБ!!!! :bighug: