0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: в очакване на +++ резултат
« Отговор #940 -: Август 24, 2007, 13:47:40 pm »
Здравейте и от мен момичета!
И аз се надявам на +++ резултат. Зная че още е много рано (трябва да ми дойде на 01.09), но вече нямам търпение да изчакам до теста. Имам някакви болки в яйчниците и от следобяд докато си легна вечер се чувствам страшно изморена и сънлива. Зная, че сигурно си внушавам, но много ми се иска да не е само от внушение.
Стискам палци на всички ви да видите скоро +++.
Целувки
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #941 -: Август 24, 2007, 14:31:37 pm »
 :goodluck: пожелавам ти да видиш  :bfp1:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #942 -: Август 24, 2007, 14:35:17 pm »
Стискам палци и ти пожелавам да има мечтаната радост! :bfp: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #943 -: Август 24, 2007, 16:40:48 pm »
Milichka и аз ти стискам палци за  :bfp:резултат  :crossfingers:
ker133.
« Отговор #944 -: Август 24, 2007, 17:18:57 pm »
Milichka ,стискам силно палци,дано щъркела те навести . :bfp1: :crib:
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #945 -: Август 24, 2007, 17:41:21 pm »
Силно стиснати палци и от мен на всички очакващи момичета!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #946 -: Август 24, 2007, 22:21:31 pm »
Пожелавам на всички очакващи  :bfp:, стискам ви палци момичета дано се сбъдне желанието ви !!! И да се похвалите после :)а пък ние останалите ще чакаме следващият месец !
« Последна редакция: Август 24, 2007, 22:23:24 pm от minesota »
*

MALENA*

• 176
  • Смисълът на живота придава онова, което му липсва.
« Отговор #947 -: Август 24, 2007, 22:44:24 pm »
Момичета от този месец и аз се включвам  :lol:. Дано пътя да е кратък за всички нас. Успех мили  :bighug:

*
« Отговор #948 -: Август 25, 2007, 09:19:31 am »
Успех и от мен!Дано всеки види своите така бленувани :bfp1: и после мнооого preggo preggo preggo preggo
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #949 -: Август 25, 2007, 09:40:27 am »
Момичета от този месец и аз се включвам  :lol:. Дано пътя да е кратък за всички нас. Успех мили  :bighug:
Успех Малена ,дано този месец е повод за радост на всички нас. :bfp: :crossfingers:
« Отговор #950 -: Август 26, 2007, 09:28:07 am »
Моми4ета стискам палци на вси4ки които са в о4акване,нека този месец се зарадваме с  :bfp: и аз съм в о4акване,ве4е нямам търпение-трябва да ми дойде на 28 ве4е 5 месеца 4акам...Пожелавам на вси4ки вас най-големия подарък този месец да ви зарадва  stork-boy   :bighug:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #951 -: Август 26, 2007, 10:46:36 am »
  :D Момичета имате стиснати палци и от мен!Желая ви успех! :D
 :crossfingers: :bfp: :goodluck: :crossfingers: :bfp: :goodluck: :bfp: :goodluck:
« Отговор #952 -: Август 26, 2007, 11:54:13 am »
Здравейте, и аз съм нова  :)Хубаво е че го има този форум...Около мен няма с кой да си говоря по тези теми, освен със сестра ми,но с нея се виждаме набързо и основно си говорим за нея.Тя ходи от извесно време на някакви процедури, който много я изтощават, за съжаление за сега без резултат.
Що се касае за мен, аз съм на 30, а половинката ми е на 29.От началото на годината не се пазим и още не сме оцелили бингото :oops:
последният ми цикъл закъсня с 6 дни, което е крайно необичайно за мен...и тъкмо си купих тест и дойде :(
май съм многословна като за пъви път :D
Gilian

/61499.gif[/img][/url]

« Отговор #953 -: Август 26, 2007, 11:55:34 am »
желая успех на всички
Gilian

/61499.gif[/img][/url]

« Отговор #954 -: Август 26, 2007, 15:10:06 pm »
Искам да благодаря на вси4ки вас моми4ета, 4е ви има и 4е има изобщо такъв форум!!!Вси4ки тук сте страхотни и зареждате с положителна енергия и емоции,благодаря на вси4ки ви за подкрепата-Вие сте най страхотните хора които познавам,хубаво е когато има кой да те подкрепи и да те успокои в нужния момент,а особено когато вси4ки ние имаме сдна и съща ме4та-да станем майка и всеки месец тръпнем и о4акваме наи щасливия миг  :bfp1: Мили моми4ета, желая на всяка една от вас в най-скоро време да се сбъдне тази съкровена ме4та.Прегръщам ви вси4ки  :bighug: Успех!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #955 -: Август 26, 2007, 19:53:32 pm »
Успех и от мен момичета!
Дано и ние да видим скоро  :bfp:
*
« Отговор #956 -: Август 27, 2007, 08:57:34 am »
Здравейте, момичета!
Отново се намирам в неприятната фаза от Ову до М. Едва ми издържат нервите.
Цикълът ми е 31-32 дни. Трябва да ми дойде в петък. Но вчера /пет дни преди датата на М/ по едно време имах капка кръв, от която след няколко минути нямаше и следа. Но май няма смисъл да се надявам този мсец. Гърдите вече взеха да си ме наболяват като пред М...
*
« Отговор #957 -: Август 27, 2007, 09:04:41 am »
Привет и от мен отново!
И аз вече чакам... Този месец бях с нетипично ранна за мен О, дори тогава не си и помислих че яйчника ме боли заради О. Обаче после ми се вдигна БТ и сега е 37.00. Така че пак съм в отбора на чакащите  :). Успех на всички и скоро да се похвалите!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #958 -: Август 27, 2007, 10:33:46 am »
Да се присъединя и аз към отбора на чакащите :) Днес ми е 23ден от МЦ, който е около 30-31дни и вече нямам търпение. Не че този месец има защо да се надявам толкова :(, но знае ли човек. Надежда винаги има.
Успех и на вас момичета. :crossfingers: :bfp:
« Отговор #959 -: Август 27, 2007, 13:07:42 pm »
Здравейте всички!
Ще разкажа на кратко през какво съм минала, а то е едно ин витро с болезнен край и поне 10-ти теста с една четричка  :(. Казвам ви, намразих ги тези тестове. Имам чувството, че всеки път като го направя и видя едната чертичка, като че ли за зъл късмет, още на следващия ден ми идва...
Този месец трябваше да ми дойде на 18-ти август. Почти винаги съм с редовен мензис - винаги около 28-29 ден. На 21-ви август видях едно розово петънце и си помислих, че мензисът идва. Само че не дойде. В събота се събудих с ужасни позиви за повръщане и замаяност, същото беше и в неделя, а днес само при вида на закуска, всичко ми се повдига. По принцип не повръщам, но ми се гади. Налагам си да мисля, че всичко това е заради летния вирус, но хората, които са го минали казват, че имат температура и разстройство.
Страх ме е да си направя тест, защото надеждата, че може вече наистина да съм бременна е толкова голяма, че просто не искам да я губя...
Ще бъда благодарна на всеки, който сподели какво мисли!