Благодаря ви момичета за подкрепата!
Денис истината е че незнам кога ми е била овулацията тъй като това се случи в месец в който ми откриха други проблеми (полипи на шийката) и за миг спрях да мисля за бебеправенето тъй като док ме ангажира с друго лечение. Просто се отдадохме на бурен кекс на 11.11. и почивка от стерилитета.
Когато отидох при док за поредното мазане с лекарство му споменах че ми закъснява 2 дена и той веднага се усъмни заради цервикалната слуз и така... На мен ми се вижда невъзможно защото съм с много други усложнения. Дори си мислех че ми закъснява заради някоя и друга киста(обикновено това е моята причина за закъснение), но когато ме гледаха на ехографа казаха че нямам нито една.
БТ не мерих защото се успах и се изстрелях от леглото - сетих но вече бях на вратата
Но за утре сутринта със сигурност ще го направя.
Да ходя ли при док в петък или ще е рано - все пак във вторник ме гледаха? Какво ще кажете вие? А иначе за дуфастона ще се обадя да питам. ЧХГ-то свързано ли е с другите хормони защото попринцип имам дисбаланс и може и това да бъде причина за отрицателен резултат. Незнам и аз...
Благодаря ви за подкрепата