0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте момичета,
Реших, че точно тук е мястото на въпросът ми. Моля за съвет и мнение.  Със съпругът ми правихме усилени опити за бебе миналият месец, но някъде по средата на цикъла ми се разболях. Вдигнах темература, имах хрема и болки в гърлото. Тъй като бебеправихме сериозно, си взех хомеопатични лекарства. Но лелката дойде, даже един ден по-рано. Притеснява ме обаче, че беше доста оскъдна и нямаше обичайните съсиреци. Два дена беше розово-червена, а последните два беше нещо като бяло течение примесено с кръв. Моля, ако на някой му се е случвало да ми пише, тъй като имах аборт преди шест месеца и се опасявам да не е извънматочна бременност. Между другото си правих няколко теста и всички са отрицателни. Смятам да си запиша час за лекар другата седмица, но ми е притеснено и затова ви моля за помощ. Благодаря ви предварително.
п.п. Ако модераторите преценят, нека преместят темата.
*
Re: Оскъдна менструация. На някой случвало ли му се е?
« Отговор #1 -: Декември 11, 2006, 08:43:23 am »
St.Anger,на мен преди няколко месеца М ми беше само два дена и много оскъдна,имах съмнения,но се оказа,че няма нищо,а преди това бях малко боледувала,но най-сигурно отиди на доктор.Успех!!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #2 -: Декември 11, 2006, 20:27:13 pm »
Най -добре направи една консултация с лекар.Възможно е хомеопатика да е оказал някакво влияние ,но нека лекар да прецени.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #3 -: Декември 11, 2006, 20:40:21 pm »
Преди няколко месеца имах само 3 дни оскъдно и то не червено, а кафеникаво течение. Отидох на лекар и най- очудващото беше ( нали разбра се, че няма бременност), че в същия тоя цикъл имах 3 кисти една задържана от предния месец и две нови от текущия..... и трите ги нямаше. Гинката се  8O и не можа да повярва.... та така аз лично не се очудвам от реакциите си на организма ми. Но ако се съмняваш в нещо по сериозно си отиди на преглед, за да се успокоиш.
« Отговор #4 -: Декември 11, 2006, 20:59:59 pm »
Благодаря ви. Записах си час за лекар другата седмица в понеделник.