Благодаря на всички, малчо вече е по-добре. Свалихме температурата, сега чакаме резултатите от ПКК. Дадоха му изопринозин - това е лекарство за подсилване на имунната система. Ползва се още при кондиломи - успешно лекува вируса им. Дава се по 250 мг. на 10 кг. живо тегло. Освен това ни даде осцилококцинум и пие и панадол.
Вени, тя ходеше на някакви специални курсове по хомеопатия и е специалист по белодробни заболявания. Изключително добър лекар е и аз й вярвам много. Факт е, че детето е по-добре днес, контактен е, игрив, т.е. това си е моето дете.
Джам, дадоха ми да пия някакво специално лекарство - Liserdol, като основната съставка в него е Metergolin. Изрично попитах моята гинка да не ми създаде проблеми това чудо, че не искам после да се чудя как да регулирам хормоните. Тя каза, че няма проблеми от него. Искрено се надявам да е така.
Пиера, това е стойката:
На моята пишеше, че е до 9 месеца, но ние го къпахме до към края на 10и почти.
За столчетата за хранене - казват, че може да се слага веднага след като се научи да сяда, но може и по-рано. Ако се регулира седалката - ще го пристегнеш с коланите и ще го поставиш в по-удобно положение.