0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
МЦ след missed abortion
« -: Декември 18, 2006, 19:48:58 pm »
здравейте момичета, не съм убедена, че на темата ми мястото й е тук, но не друг подфорум, където да я пусна. значи накратко - абразио на 7 ноември, след диагноза missed abortion, дуфастон 5 х 2 от 6 до 10 декември (според док трябваше по-рано да започна приема на дуфастон, но тогава успях да отида на преглед). спорд прогнозите МЦ трябваше да дойде около 7 декември, или най - късно няколко дни след дуфастона. е вече е 18 декември, повече от 40 дни след абразиото и 12 след първия прием на дуфастон, който (доколкото разбрах) трябваше да повлияе на лигавицата и да нормалното "идване" на МЦ. и нали не бива да е лесно - в момента съм кълбо от нерви. току що док ми каза - може нещо да се е объркало  8O и на 20 пак при него на преглед. моля ви, не преекспонирам ли нещата? то че не е нормално такова закъснение - не е, ама чакпъкобъркали, и то заради късния прием на дуфастон - не от 15 ден след абразио... адски съм объркана, чета за случаи на 90 дни закъсненние след абразио. а предизвикването на цикъл не е ли противопоказно в такава ситуация?  :help:
*
Re: МЦ след missed abortion
« Отговор #1 -: Декември 18, 2006, 19:54:42 pm »
нормално е около 30 - 40 дни след абразио да ти дойде цикъла. на мен при последното абразио ми закъсня и ми дойде чак на 55 ден и то лекарства го предизвикаха. хубаво е че имаш час за преглед
успех
« Последна редакция: Декември 19, 2006, 17:44:29 pm от sia »
*

puzzle

Re: МЦ след missed abortion
« Отговор #2 -: Декември 19, 2006, 14:56:26 pm »
Много съжалявам за това, което ти се е случило.. :(
При мен също имаше голямо закъснение след кюртажа, но си дойде М без медикаменти.
Най-добре ще ти каже лекаря. Стискам палци утре всичко да е наред.