0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
настинка.
« -: Декември 19, 2006, 12:02:25 pm »
Здравейте,момичета.
Всъщност какво да ви питам,в такива моменти се чуствам като абсолютна глупачка,но какво да се прави.Много съм настинала,пък не смея да пия нищо,имам всички основания и признаци да ми дойде И тоя месец,но надеждата умира последна,вие знаете много добре.Тестовете колко дни преди цикъл отчитат резултат?
Как да се лекувам,какво мислите.
Благодаря ви предварително!
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
Re: настинка.
« Отговор #1 -: Декември 19, 2006, 12:20:49 pm »
Как да се лекувам,какво мислите.
Чай, мед, лимони. И бързо да се оправяш! :bighug:
« Отговор #2 -: Декември 19, 2006, 12:25:05 pm »
Ами защо не пробваш за момента само с чайчета, мед и лимони. В краен случай можеш да приемеш парацетамол. Той е позволен за бременни. Зависи все пак колко ти е зле, дали е настинка или някакъв вирус. Колко време ти остава до датата на менструацията?
Дано ти помогнат чайчетата и ти пожелавам покрай чайчетата да си направиш един хубав коледен подарък:-)  :shop:
*
« Отговор #3 -: Декември 19, 2006, 13:01:06 pm »
И аз преди седмица бях настинала. Оправиха ме две опаковки Осцилококцинум (Oscillococcinum), много чай, витамини и лежане. Обаче не беше вирусно, а просто изстинка и се справих без антибиотик.
Бързо оздравяване :)
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #4 -: Декември 19, 2006, 13:16:41 pm »
Остават ми четири дни до цикъл.
Благодаря ви за съветите.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Декември 19, 2006, 21:05:11 pm »
Много витамини,чай,лимони,плодове и може и парацитамол.
Айде бързо да се оправяш! :D
« Отговор #6 -: Декември 19, 2006, 21:32:39 pm »
Обаче не беше вирусно, а просто изстинка и се справих без антибиотик.

Бори, не ми се сърди, но това, което казваш за антибиотиците направо ми дига кръвното!!!

Знам, че в БГ се предписва антибиотик с повод или без повод, но това за мен е напълно погрешно!!! Дори и да е вирус, антибиотика може да се прескочи...
Нали знаете приказката "Без лекарства 7 дни, с лекарства 1 седмица" - та и за грип или настинка важи същото...

Моля ви момичета, когато се разболеете, не приемайте на доверие мнението на лекаря, че трябва да пиете антибиотик (това е според зависи от заболяването разбира се)... Нима не си давате сметка, че от всичките антибиотици, с които са ни тъпкали организмите като малки, е изградена резистентност, и уж добре проверени антибиотици, вече не действат!!!!

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

silvanchence

• 1971
« Отговор #7 -: Декември 20, 2006, 10:20:58 am »
А парацатамола абсолютно безвреден ли е?

09.04.2009 г.
*

victorita

• 531
  • Моето малко слънце КРИСТИАН се роди на 21/01/2010
« Отговор #8 -: Декември 20, 2006, 10:56:13 am »
можеш да го пиеш спокойно-само се замисли че за бебета почти всички препарати за температура и болка са на базата на парацетамол.само не го пий в големи дози.
*
« Отговор #9 -: Декември 20, 2006, 11:12:46 am »
Рали :), не се сърдя, просто написах как е минала настинката при мен и как се справих, никъде не съм обобщавала, че антибиотика е задължителен при вирусните заболявания! 
« Отговор #10 -: Декември 20, 2006, 12:48:32 pm »
Рали :), не се сърдя, просто написах как е минала настинката при мен и как се справих, никъде не съм обобщавала, че антибиотика е задължителен при вирусните заболявания! 

Bori  :kiss: :bighug:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!