Здражей Лале,
Аз също имам бактериална инфекция,но при мен изолират ентеробактер агломеранс,гинеколога ми каза че двете инфекции не са свързани,при мен било част от влагалищната среда ,доктор Владимиров/инсеминация/ знаеше за тези неща но не каза нищо,тук от форумите разбрах,че след обработка за инсеминации спермата се изчисва от бактерии и др.,при мъжа ми имаше макар и за кратко голямо подобрение след прием на бисептол от 11 милиона на мл. станаха 35,беше голяма радост казаха ни дейставайте и т.н. след 6 месеца пак 11 милиона,всички лекари гледаха скептично на това че промяната е плод на лечението но аз съм убедена че е така,тук Мели каза че бисептола само редуцира броя на ентерококите и ги прави резистентни, за това се интересувам от опита на всички ,които са ги преборили,беше писала, че мъжа ти се е лекувал с прием на антибиотик чрез инжекции,кой ви ги назначи гинеколога ли,мъжа ми изпи доста антибиотици предписани от професор Нанов /ние сме от Варна/без резултат,при контрола отново ентерококи,временно подобрение и пак незадоволителни резултати, липсава и бременност