Здравейте момичета!
От скоро влизам в сайта и чета във форума, а и някои статии, но сега съм много объркана и ми се иска някой да ме посъветва какво да правя.
Накратко историята - последния ми редовен МЦ беше на 06.09.след 50 дневно закъснение ходих на док. УЗ-ито показа 1 фоликул (само 1) и по-големичък (не знам колко).Док ми изписа Оргаметрил да предизвикаме МЦ и да направя някои хормонални изследвания.След като ми дойде(10.11) на 13 ден от МЦ(24.11) бях пак на лекар.Този път след УЗ док каза, че най вероятно е имало ову(а и имах едно леко зацапване което било нормално по време на ову след като съм пила Оргаметрил).След като изследванията показаха, че имам малко висок Пролактин ми изписа и Бромокриптин.След ходене и при ендокринолог диагнозата беше овариална дисфункция.Сега на 13.12 пак ходих при док вече след 3 дневно закъснение и след прегледа тя каза че има вероятност да съм бременна и много се учуди или трябва да ми дойде всеки момент(аз попринцип имам нередовен МЦ).Още в кабинета направих тест, излезе - , док каза да направя и на другия ден,пак -.След разговор по телефона с нея каза че сигурно ще ми дойде.Но днес вече е 20.12 аз направих днес още еди тест и пак същото , а МЦ още го няма. Какво може да значи всичко това?
Уж трябва да ми дойде всеки момент а чакам 10 дена?
А и ме притеснява това, че имам една болка ниско долу и то постиянно дали да се обадя на док да питам или да чакам още ?
Моля ви ако някой има представа какво става или му се е случвало нещо подобно дайте ми съвет какво да направя!