Перденце, благодаря ти!
Силви, организма на детенце може би се настройва към новия вид мляко. Ще се нормализират нещата. Частно педи не мога да препоръчам, но и аз съм си го мислила този вариант. Ако нещо ми се наложи спешно или пък просто искам да ида на частен педиатър. Ще поразпитам наляво-надясно.
Радвай се, че детето от 10 нататък спи. Щом не се буди да яде, значи си се чувства окей.
Моето дете тамън се беше отказало от нощното хранене и пак започна да се буди. Аз го подозирам, че по-скоро иска да се гушка, защото суче по около 5 минути и заспива на гърдата. Тази нощ минахме само с вода и биба, ама да видим занапред!
Момичета, искам да ви пожелая една прекрасна новогодишна нощ! По-специална заради тези малки прекрасни създания, които озариха живота ни и го правят всеки ден, въпреки нервите, умората и притесненията! Бъдете здрави, щастливи и много обичани! Нека проблемите да останат в миналата година, а новата да ни донесе само ЗДРАВЕ и успехи!
На всички момичета с бебенца желая от все сърце те да са здрави и много да ги радват! А тези, които се борят за това - нека вярват, че чудеса постоянно се случват и нека в новогодишната нощ си пожелаят това да е тяхната година на положителния тест и здраво бебе след 9 месеца. На тези, които са бременни - бъдете много щастливи и обичани, защото това е най-страхотният период в живота на жената. Да носиш живот в себе си и да го усещаш всеки ден - има ли някакво по-страхотно чувство от това? Пожелавам им леко и безпроблемно раждане.
Бая се разчувствах! Това е от мен, ще се видим в Новата година!