Здравейте. Меко казано съм потресена от постъпката на Лали, която уважавам!
Не ми ли стига болката от неуспеха от вчера, ами и темата, която всички приехте добре е преместена в "Опити за забременяване". А ако трябва да бъда още по-прецизна тези от нас, които правят сериозни опити пишат в "Арт методите". По съвет на други модератори стигнахме до решението тази тема да е в "Дългоочаквана бременност", защото се чете от повече хора и така тези, които все още нямаме дете ще получим подкрепа, съвети и разбиране. Но, какво се оказва? Нали всеки има право да пуска тема, където смята, че ще получи подкрепа и разбиране?
Не съм пуснала темата "Седмична тема в очакване...." за да ме съжалявате, защото повярвайте ми най-малко ми трябва съжаление сега. Аз съм силен човек и благодарение на вашето СЪЧУВСТВИЕ И ПОДКРЕПА се чуствах пълноценна! До днес......
Искренно съжалявам, но след като в традиционната тема на майките, аз не мога да пиша, защото просто се чуствам неловко, сега се оказва, че ще пиша там, където ми се нарежда. Дотук съм. БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ БЯХТЕ ЗАД МЕН! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!