Здравеите момичета,
Честита Коледа на всички!
За първи пат се осмелявам да пиша във форума, но го чета с интерес от доста време и винаги ми е помагал да намеря своите отговори, за което искрени благодаря на всички вас.
Рали, Пета, naha много съжелявам
Дано новата година ви зарадва с много късмет и дано скоро да чуем добра новина от вас.
А също не вярвам в чудеса и дори бях отписала този месец, тай като на 11 ден се видя фоликул в дясно, а след лапароскопия и премахване на киста на десня яйчник се оказа, че въпросната киста се била закрепила за тръбата и я е увредила. Докторът не беше категоричен, че е запушена и затова не я е премахнал. Въпреки това, вчера (2ри ден закаснение) реших да направя тест и какво да видя
. Отначало не повярвах на очите си, дори си мислех че си въобразявам, защото чертичката беше доста бледа, но след 2-3 минути стана по ясна. Днес направих още един за всеки случай и отново беше положителен. Още не мога да повярвам че това е истина!
Искам още веднъж да благодаря за съществуването на този форум, защото той наистина помага на толкова много хора.
Има обаче нещо, което ме притеснява. Имам записан час за преглед на 18.01 (графикът е много натоварен и няма възможност за по-ранна дата) и не знам дали не е касно за парвия преглед, предвид проблема с тръбата. Вие какво мислите? Трябва ли да потарся друг лекар, при който мога да отида по-рано или да изчакам до 18ти?
Благодаря ви предварително и се извинявам ако вапросът ми е много глупав.