Първия път, когато бях забременяла най-отличителният ми симтом беше апетита, бяхме на една пицария и моята пица я донесоха първа, но докато донесат на другите и аз вече си я бях изяла, просто за секунди
Вторият път - нищо, това което ме озадачи беше, че не ме боляха гърдите, а датата на М наближаваше, тогава и пушех дори, сутрин докато не изпиех една конска доза кафе с 3-4 цигари не можех и пак нищо не усещах, така беше и седмица след закъснението, странно, но факт
Ходих и на аеробика и нямах никакъв дискомфорт, тренирах си както обикновено.
Третият път, който не се доказа, но аз бях убедена че е имало имплантация, болки в кръста ужасни, болезнени гърди по-силно от обикновено, често ходене до WC събуждах се и посред нощ към 2-3 да ходя до WC и после бодувах докъм 4-5часа, опитах се да изпия една вечер чаша червено вино, но още първата глътка ми се стори доста неприятна, помислих си, че си въобразявам, но много странен вкус имаше това вино, а иначе същото си го пия редовно
Имах и много странно главоболие и отпадналост.
Вече не ми пука какви симтоми ще имам, само искам да имам една нормална бременост, която да завърши с раждане на живо и здраво дете или две