Наде, и ние посрешнахме Новата година!
Това със сешуара не съм го ползвала, но пред полагам как даества!
За страховете - никога не напускат жена като нас - аз отидох да раждам и се услушвах мърда ли бебето! След всеки ултразвук сравнявах с една книга, където по седмици са дадени размери/ е, не за всяка седмица/ да не би да има разлика и бебето да изостава в развитието! накрая беше почти спрял да наддава и настоях за доплер! Така, че параноята си е нормална - просто знаем твърде много! Преди едни месец някъде бях на един детски рожден ден и там научавам, че една от майките е бременна вече в четвъртия месец! Тъй като в нашата компания има още 3 бременни / една чака трето, другите второ/ и две от тях са имали проблеми / едната беше бременна с мене и имахме термини с няколко дни разлика, но загуби бебето в началото на 8 месец, а другата е имала мисед/ си говорим за изследвания за параноята и пр, а тази майка, за която незнаех, че е бременна, ни гледаше с леко учудване, може би ни се е чудила на акъла, незнам! И онзи ден разбирам, че загубила бебето! Направо като чух...викам си, ето един човек можеше да изкара без параноята бременността си, а и на нея се случи! Вече никога няма да е спокойна и да кара щастлива бременност!