0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте /прием на регулон/
« -: Януари 03, 2007, 18:23:31 pm »
Този път искам да ви попитам как сте се чувствали при прием на Регулон.благодаря Ви предварително!Отново!
« Последна редакция: Януари 03, 2007, 18:41:04 pm от Lali »
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Здравейте /прием на регулон/
« Отговор #1 -: Януари 03, 2007, 18:45:42 pm »
Отлично.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #2 -: Януари 03, 2007, 18:51:28 pm »

lb2f
« Отговор #3 -: Януари 03, 2007, 20:38:45 pm »
   Аз също се чувствах отлично!Единствените противозачатъчни,които ми понасяха!Даже като ги спрях малко ми липсваха.Идваше ми точно ,без никакви ПМС! :)
« Отговор #4 -: Януари 04, 2007, 10:44:35 am »
Благодаря ви много за отговорите.Само да ви попитам иоще нещичко-с регулона ми се изписа да пия и азитрил обаче поради това, че нямах възможност да си го взема ми се налага да почна азитрила наосмия ден от започването на регулона. Има ли някакъв проблем да го почна сега?Благодаря ви предварително. :D
*
« Отговор #5 -: Януари 04, 2007, 11:18:41 am »
Онзи ден изпих последното хапче Регулон и изобщо не ги усетих тези противозачатъчни.
« Отговор #6 -: Януари 28, 2007, 14:45:55 pm »
аз също пиех Регулон почти 3 години и се чувствах мнооого добре! :D
*
« Отговор #7 -: Януари 28, 2007, 15:32:22 pm »
ами явно при всеки е различно.аз вече 2 седмици пия регулон.докато го приемах сутрин цял ден се чувствах като парцал, откак почнах да ги пия вечер съм по-спокойна през деня.килограмки обаче определено си качвам.но на мен по принцип всички видове хормонални хапове ми действат така-и диане35, оргаметрил и  т.н.
зависи си от организма!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #8 -: Януари 28, 2007, 16:00:26 pm »
Мимка, по принцип всички противозачатъчни препарати се приемат вечер.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #9 -: Януари 28, 2007, 18:32:48 pm »
ами да, за съжаление никой не си направи труда да ми го каже преди и винаги съм ги пиела сутрин след ставане.то да си прост много акъл не трябвало, та така и в моя случай! :D
*

adian

• *
  • 7
  • [url=http://www.mamaibebe.com][img]http://www.mama
« Отговор #10 -: Януари 31, 2007, 15:36:35 pm »
Моля за съвет
Колко време преди започване на опити за бебе, трябва да се спрат противозачатъчните. Някъде четох, че 2-3 месеца почивка е  необходима за да може цикълът да се нормализира, но информацията не беше много пълна.
« Отговор #11 -: Януари 31, 2007, 17:58:58 pm »
  Аз пих година и нещо и когато ги спрях моят доктор ми каза,че трябват поне 6 месеца! :P
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #12 -: Януари 31, 2007, 18:01:02 pm »
Никакво изчакване не е необходимо.

Димитър Кудоглу
« Отговор #13 -: Януари 31, 2007, 18:07:37 pm »
  Всъщност не съм прочела добре. :x Каза,че след прием на противозачатъчни има вероятност до около 6 месеца да не стане и да не се шашкам.За изчакване изобщо не става дума,просто не съм прочела добре! :P
« Отговор #14 -: Януари 31, 2007, 22:02:34 pm »
Определено има статии(чела съм)в които пише че ще има период на нормализиране на хормоните(между 6 месеца и година).И моят случаи е такъв на изчакване. :(Докато ги пиех нямах никакъв проблем,дори се чувствах много добре,но все пак докато се пият подтискат овулацията,така че е нормално да има период на нормализиране.........
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
« Отговор #15 -: Януари 31, 2007, 22:10:58 pm »
Дори и да има такъв период (а той е само при някои жени), през него няма никаква необходимост да се предпазваш от забременяване.

Димитър Кудоглу
*

adian

• *
  • 7
  • [url=http://www.mamaibebe.com][img]http://www.mama
« Отговор #16 -: Февруари 01, 2007, 15:16:34 pm »
Благодаря ви за информацията, беше важно за мен. До пролетта не трябва да забременявам (миналата година ми откриха огромна киста, която за щастие вече не съществува) и докторката ми каза, че трябва да изчакам поне до пролетта. Така че, продължавам с противозачатъчните. А нямам търпение да забременея
*
« Отговор #17 -: Февруари 01, 2007, 18:09:37 pm »
от регулона се почувствах много зле-всички странични деиствия се проявиха при мен-гадене,главоболие,сухота в устата...Разбира се при всеки е индивидуално :)