0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Не ме безпокоиш. Обаче се въздържи един месец от басейна, защото незнам за колко време ще се затвори канала, и въобще може да има някакви наранявания при процедурата. Най-добре изчакай. Успех.
Ако не те боли, ако кървенето не е много по продължително от обичайното, проблеми няма. Отиди след месец на профилактичен преглед.
Абе не толкова страшно, но отиди на лекар. Нормално е да се получи хормонален дисбаланс, но преди това трябва да се изключи нещо друго. Спокойно, отиди на лекар.
А в коя седмица ти се случи това?
Цитат на: mikiА в коя седмица ти се случи това?аборта ли имаш предвид? в 9-та...
Може и това да ти е цикъл, защото при мен менструацията ми дойде на 5 ден след кюретажа, но ако нещо те притеснява редно е да говориш с лекаря си! При всеки както виждаш е индивидуално
Цитат на: wa_waМоже и това да ти е цикъл, защото при мен менструацията ми дойде на 5 ден след кюретажа, но ако нещо те притеснява редно е да говориш с лекаря си! При всеки както виждаш е индивидуалноДа ти кажа наитина прилича на цикъл,но утре ще разбера.
Щом са ти казали да не се притесняваш недей. А колкото до басейна - спести си го. Когато аз направих аборт в съседната стая имаше една циганка дето я бяха приели, защото след аборта отишла някъде на басейн и ето ти инфекция. Пази се. На мен М ми дойде на 27 ден след кюртажа. Не съм кървила междувременно.
Цитат на: rosiЩом са ти казали да не се притесняваш недей. А колкото до басейна - спести си го. Когато аз направих аборт в съседната стая имаше една циганка дето я бяха приели, защото след аборта отишла някъде на басейн и ето ти инфекция. Пази се. На мен М ми дойде на 27 ден след кюртажа. Не съм кървила междувременно.благодаря ти Роси за отговора при мен кървенето спря вероятно е от лекарствата дано всичко да е наред:)