0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации / януари - март 2007г./
« Отговор #160 -: Февруари 06, 2007, 10:16:33 am »
Galli,  :bighug:, не се предавай и гледай смело напред!

Душка, ти кога ще правиш тест?
И на мен днес ми е 14-ти ден от инсе-то и имам някакви болки в корема, но по-странното е, че от два дни ме пробождат яйчниците, това ми се случва за първи път и ми е много странно. А и бях малко грипозна, та не знам какво ще стане... Но съм решила до петък, ако няма нищо да направя кръвен тест...

Стискам палци   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на Надин, Ади , Марило и Тити !

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #161 -: Февруари 06, 2007, 22:24:27 pm »
ТИТИ,ДУШКА,АВИ  стискам ви палци! :D
*
« Отговор #162 -: Февруари 07, 2007, 08:31:30 am »
Благодаря на всички момичета за стиснатите палци, но днес сутринта температурата ми падна под 37 градуса!  Тестът ми е за петък и сигурно до тогава няма да има смисъл да го правя! Днес ми е 18-ти ден след инсето, но последният Прегнил сложих миналия петък(02.02.) и още е рано за тест.
Avi, Adi, Danydany, Le, Кassi, Osiana, Nadyn и всички останали момичета -  :bighug:
Момичета, благодаря ви, че ви има!
Стискам и аз палци и успех на всички!
Много ми се искаше само  :bfp:

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #163 -: Февруари 07, 2007, 10:46:57 am »
Душка, мила! Мисля, че е рано за благодарностите още, пак ще се повторя - нищо не е свършило!!! Изчакай си теста към края на седмицата и тогава ще видим. :D

Искам да кажа на всички момичета:
Мислете позитивно и имайте вяра, ще видите, че ще имате успех!
Само хубави мисли да има в главичките ви, без негативни емоций!!!
Хайде, аз стискам палци още, ей!  :crossfingers:
:bighug:

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #164 -: Февруари 07, 2007, 13:31:13 pm »
момичета имате подкрепа отвсякъде. бъдете силни и вярвайте в успеха. всички ще постигнем мечтите си. желая ви само положителни тестове и емоции, слюбимите хора около вас. обичайте се и не се предавайте. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #165 -: Февруари 07, 2007, 13:47:57 pm »
Ави, Душка, докато не е дошла М. има надежда. Много стискам палците, милички.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #166 -: Февруари 07, 2007, 19:33:37 pm »
здравейте момичета,искам и аз да се включа по темата.
малко предистория:
мъжки фактор,2 неуспешни иксита,и един неуспешен трансфер на замразени ембриони.
ноември месец правихме нова спермограма,и се оказа че показателите на мъжа ми са се подобрили,морфология по крюгер (от 4% на 14%),общ брой (от 32 мил. на 78 мил.).според док сме подходящи за инсеминация,и пак според неговите думи"минаваме от мъжки стерилитет към неизяснен стерилитет".
инсето беше на 26 януари,общия брой след обработка беше 9 мил.,малки шансове.
тест не съм правила,защото очаквам всеки момент да ми дойде.гърдите  ми не са  просто чувствителни,а направо ме болят зверски.още по-зверски ме боли и корема.по време на М ,не съм имала такива болки.дори си спрях лекарствата и фраксипарина.
направо полудявам като си помисля за следващо икси.
мисля този месец да пробвам още едно инсе,пък после ще му мисля.
поздрави и успех!
*
« Отговор #167 -: Февруари 07, 2007, 19:44:39 pm »
Клио, пожелавам ти успех и дано не се стига отново до ИКСИ. А тези болки може да са признак на бременност... дано да е така и скоро да се похвалиш с  :bfp1::)  :crossfingers:

Душка, не се отчайвай, мила, ще видиш, че в петък резултата ще е две чертички. С теб съм!!!  :bighug:
 :balk_21:
*
« Отговор #168 -: Февруари 07, 2007, 19:48:29 pm »
И на мен днес ми е 14-ти ден от инсе-то и имам някакви болки в корема, но по-странното е, че от два дни ме пробождат яйчниците, това ми се случва за първи път и ми е много странно.

Ави, а ти прави ли тест? Чакаме хубави новини!!!  :sbabygirl: :babyboy:

*
« Отговор #169 -: Февруари 07, 2007, 19:55:11 pm »
Klio, аз го казвам на теб, но това се отнася и за мен и за други момичета!
Още имаме шанс за този месец, ако пък ли не - тогава ще мислим за следващия! Когато забременях миналата година зверски ме боляха гърдите, не даваха да ги докосна! Дано да е добър симптом и при теб! Стискам палци за  :bfp: !
Osiana, joli75, Nadyn, Galli  -  :bighug: !

*
« Отговор #170 -: Февруари 07, 2007, 20:23:54 pm »
душка и гали,
благодаря ви за пожеланията.
ако до  сутринта не ми дойде,ще правя тест.утре се пада 30-ти ден на цикъла.
омръзна ми да си бия всеки ден фраксипарин.

пожелавам на всички успех! :P
« Отговор #171 -: Февруари 07, 2007, 20:38:55 pm »
Клио не бързай да се отчайваш може за добро да те боли корема. При док. Владимиров ли прави инсето? Ако си имала стимулация с клостилбегит може и от него да те боли корема. Успех мила, стискам палци да се похвалиш с две чертички.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #172 -: Февруари 08, 2007, 00:12:35 am »
Клио, стискам палци за утре :D
Душка , а на теб в петък :D

Искам много бебета :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #173 -: Февруари 08, 2007, 12:14:25 pm »
Момичета, и аз благодаря за стискането на палци.
Клио и Душка, хайде вече да се похвалите!!!

Аз нали ви писах, че в събота направихме 2-то инсе и от неделя като ме започна една температура, една кашлица, какво да ви кажа ... сега ли намери да ме хване тоя грип. Та от вторник съм на антибиотик и на сироп, които ми изписа моя гинеколог. Човека каза: гледай да кашлиш колкото можеш по-малко, че да не ти се тресе корема, но как да стане това, просто е невъзможно. До вчера бях като парцал, неможех да спя вечер, неможех и по голяма нужда да ходя, но днес вече мога да се похваля, че съм много по-добре по всички параграфи.
И какво ми остава да очаквам като резултат, след като се тъпча с антибиотици и имах температура, просто незнам  :(...
    Освен това всеки ден до сега ме боли коремът, и долу ниско, но и горе на нивото на пъпа  -  от ляво и от дясно. Доктора каза, че така трябва да бъде, но при първото инсе нямаше никакви болки. Вас боляло ли ви е така?

Хайде пак, успех на всички и време е да започваме с хубавите новини, напук на всички други спънки.
Целувки от мен!

« Отговор #174 -: Февруари 08, 2007, 15:54:34 pm »
maryloo, мила, много е неприятно, че си болничка, но това не е фатално. Антибиотика нали е предписан предвид положението ти, ако е така не виждам защо се притесняваш. И аз бях болна в самото начало на бременността - 5-6 г.с. и едвам се оправих, ама ето че ако е писано да стане ще стане и виж бебчо оцеля и засега всичко върви по план (да чукна на дърво). За болките какво да ти кажа - ако има бременност леките болежки в корема са нещо нормално. Само се успокой и гледай напред с оптимизъм и вяра!!
« Отговор #175 -: Февруари 08, 2007, 19:47:03 pm »
Момичета днес ми дойде цикъла...... и второто инсе е неуспешно.....док предложи да почивам 2 - 3 мес и после пак наново.......само че аз още немога да си събера мислите и да реша какво да правя.....
*
« Отговор #176 -: Февруари 08, 2007, 20:38:39 pm »
Тити, съжалявам много!  :( :(
Не се отчайвай, мила, аз вярвам, че следващият път ще е успешен!

Защо док. ти е предложил почивка? Стимулирани ли бяха 2-та цикъла, или по- скоро емоционална почивка?
« Отговор #177 -: Февруари 08, 2007, 20:46:27 pm »
първият път ме стимулира с клостил имахме 1 мес почивка заради коледа и нова година, после за 2 рото беше с меногон......незнам вече......
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #178 -: Февруари 08, 2007, 20:51:31 pm »
Съжалявам, Тити  :(
Успокой се, погледни оптимистично на всичко което ти се случва, и ще видиш, че решението ти ще дойде много скоро и ще продължиш с опитите. Вярвай, че ще успееш!
*
« Отговор #179 -: Февруари 08, 2007, 20:54:45 pm »
С Меногон си е доста сериозна стимулация... може би наистина трябва да си почине организма.
Слушай док. и всичко ще е наред!
Ама незнам аз на твое място как бих постъпила... 3 месеца ми се струват ужасно много...  :?