Е, привет и от мен, една от новите тук! На 32 съм вече и първо искам на всички ви да пожелая успех, защото от няколко месеца знам какво е да се опитваш и да не се получава. Досега само мълчаливо ви четях, но вече влизам в "борбата" съвсем регистрирано.
Като за начало разбрах какви са тези пъстри лентички под съобщенията на повечето от вас и се надявам да съм успяла и аз да добавя своята от fertilityfriend. Меря базална температура от 3 дни насам, така че още нищо не е ясно. Преди 2 месеца имах лапароскопия, от която се разбра, че е нямало никакъв шанс за забременяване преди нея. Имаше мнооого поразии от хламидии - сраствания навсякъде. Сега те са изчистени, но тръбите са в лошо състояние. Имам срок до ноемри и после ин-витро. През това време, обаче, реших да меря БТ, защото ми се струва че не смао срастванията са проблем при мен, а сигурно ще има и още проблеми - хормонални и какви ли там още не.
Дали пък е по-добре да спра да мисля за тези неща? Всички в това ме убеждават, но е толкова трудно...