Да се включа в края на седмичката и аз.
Първо да ви БЛАГОДАРЯ за поздравите за именния ден на бебе Тони и да честитя на супер огромни патерици именния ден на Антъни и Наско, ЧРД на Ели и месечинки на Деси и Марти.
Нека вашите слънца мили мами бъдат здрави и щастливи, да растат безгрижно и карсиво, да ви радват и обичат.
Включваме се малко късно в тази седмична тема поради ред причини. Първо времето прекрасно и ни сме почти по цял ден навън, второ нещо много съм се изтощила и съм супер трупясала, явно и аз се уморявам от разходките
Трето бебе Тони отново ни побърква с невероятния и изнемощяващ рев от силни колики. Четвърто немога да изгоня таткото от компютъра.
и пето няколко пъти пишех в темата, обаче нета яко ме прецакваше и аз се отказвах.
След акто сменихме всички възможни медикаменти (капки за колики) и правихме нон стоп масаж на коремчето, реших да прибягна до последните капки Саб Симплекс. Има ефект засега, но пък сега спи по много, чак немога да го събудя (нали това исках все пак
) От тези капки обаче детето не може да ака и започна да яде съвсем по малко (от 140 мл на 5 хранения, яде 80-90 мл). Реших да прескочим няколко приема, обаче настана ад под небето (писъци отново до изнемощяване). До кога се питам аз ще ни мъчат тези ужасни колики, вече не издържам (мисля си вече, че до 3 месец няма да ни отминат).
Незнам какво да правя сега, като давам Саб Симплекс поне спим и не се мъчим, обаче пък неможем да акаме и ядем съответно.
Ох знам, че сигурно ви оттегчавам с нашите колики, обаче това е много изтощително и за двама ни. Искам да облекча малкото ми слънчице, макар че го превърнах в опитно зайче
(капки, чайчета, масажчета) Питах педиатърът и тя каза да дам малко дуфалак ако се е запекло детето, да обаче той няма запек. Просто трудно ака като акото му е по гъсто и кремообразно. Акаме с термометър на 2 дни веднъж. Заради грипа несмея да го заведа на частно педи да го прегледа.
За бг-мама и аз като Дони и Джам, чета ако ми остане време де, по ми лесно вас да питам.