аз също имам и двете изследвания. док ми каза, че се иска цитонамазка. същото ми каза и медицинският консултант в клиниката (Стефи), която подготвя комплекта за касата. това мен ме устройва, защото микробиологията не е мн. добра (заключението е, че има данни за бактериална вагиноза, но не са изолирани конкретни анаеробни бактерии, не е правена антибиограма и няма данни за аеробни бактерии). ако трябва под определяне на влагалищна чистота да се разбира точно микробиологията, то се опасявам, че ако се приложи тя, няма да ме одобрят, защото не е идеална. ако пък приложа цитонамазка, а не се иска тя, то също няма да ме одобрят поради непълен комплект на документите. в патова ситуация съм
.
извинявам се за настойчивостта, но наистина имам нужда от мнение на момичета подали с цитонамазка и подготвили документите си при Владимиров.
и още един въпрос: до 30 раб. дни трябва да бъдете уведомени от касата, че сте одобрени. а ако не сте одобрени, пак ли ще бъдем информирани. или липсата на отговор да края на календарната 2007 година ще е показател, че не сте одобрени? ей това не ми е ясно.