0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ЗДРАВНА КАСА И ДОКУМЕНТИ ЗА ИНВИТРО
« Отговор #640 -: Юни 18, 2007, 16:01:42 pm »
мерси миличка
*
« Отговор #641 -: Юни 18, 2007, 17:09:28 pm »
Здарвейте.Нали ви казах ,че мъжът ми ще ходи да дири сметка защо така се бавят нашите документи.Отговорът е:
Подали сте ги на 08.03.07,но декларацията сте подписали на 18.03.07 /не по моя вина ,а по тяхна .Първият път ми били дали от стария формуляр и затова се наложило да ме викат втори път./
Къде спаха 10 дни ,та не видяха ?
И така входящият ми номер е ......... от дата 20.03.07.
За мен 12 дни са си 12 дни.
Сега като чета ,че май са спрели и програмата,ще чакам още месец и ако не ми се обади никой , кажат че не съм одобрена ,голям скандал ги чака.Обещавам им го от цялото си същество.А мисля ,че ще имам и подкрепа и от други хора.

Охооо,аз съм втората като теб.Аз подадох на 07.03 и съответно на 16.03 ми звъннаха за нещо си по мойте документи.И аз това питам -къде спаха толкова  дни,на някой им звънят още на 2-3 ден,ако има нещо за доправяне,а на нас след 10-12 дни.Така,че  и аз им  се каня ,ако не са ми пуснали документите въобще :x,
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #642 -: Юни 18, 2007, 17:15:59 pm »
Мъжът ми като отиде днес  ,отишъл с идеята за скандал.А те пък да не очакваш,били много мили и любезни.Дали му входящи номер на документите в София.Чак ой се учуди на тази любезност и разбиране на проблема!
Желая успех и на теб и отиди да видиш какво става с твоите.Може заедно да вдигаме гири после,недай боже да стигаме до там де! :lol:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
« Отговор #643 -: Юни 20, 2007, 22:07:35 pm »
Момичета, ако сте одобрени и си знаете номера на протокола ми се ще да зарадвам някоя от вас - днес ми казаха, че в софийската ЗК са дошли протоколите до № 141   На печелившите честито :lol:

« Отговор #644 -: Юни 20, 2007, 23:48:54 pm »
Момичета, ако сте одобрени и си знаете номера на протокола ми се ще да зарадвам някоя от вас - днес ми казаха, че в софийската ЗК са дошли протоколите до № 141   На печелившите честито :lol:
Дани, имаш предвид входящия номер на документите, който получаваме при подаването им в ЗК или номерът, фигуриращ върху самия протокол?
« Отговор #645 -: Юни 21, 2007, 07:59:45 am »
Severina,   не знам твоя входящ номер какъв е, но моят освен цифри, се състои и от букви. А протоколите ми са номер над 2700! Леле, ако сега са пристигнали протоколите с номер до 141, май няма голям шанс за подалите по-късно като мен  :( (аз подадох на 23 май)

Стискам палци на колкото може повече момичета да се вместим в бройката :) А на одобрените досега - честито  :D
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #646 -: Юни 21, 2007, 11:09:38 am »
Значи, моите протоколи са с № 128 и са издадени на 11,06,07
подала съм ги на 27,02,07,
разгледани са на сесия на 27,03,07

seasmilebg, вх. № е №, с който е входирана молбата ти до районна здр. каса /РЗОК/, от там се изпращат на НЗОК, от този момент вече тече срока за въпросните 20 раб. дни за отговор. При отговор за одобрение, вече се чакат протоколите, като има лимит за издаване на 100 протокола на месец.

А този твой № 2700, е номера на общия брой протоколи на твоята РЗОК, като се има предвид, че това е за всички пътеки по които се дават протоколи.

На долната част от "нашите" протоколи се вписва № който е по "нашата програма", така че не се шашкай.
Успех на всички!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #647 -: Юни 21, 2007, 16:46:31 pm »
Пак звънях в здравната току що,питах какъв ми е входящия номер,този дето го казвам на служителката или другия дето пише значение според нея,така или вх.№ и т.н.Нищо не ми отговори нямало никакво значение за мен  :(  иначе не бил получен отговор още.
« Отговор #648 -: Юни 21, 2007, 17:01:48 pm »
Аси, обади се на Клисурска, тя ще ти каже кой номер ти е протокола.

lb2f
« Отговор #649 -: Юни 21, 2007, 17:26:33 pm »
Евро, благодаря за успокоението! :balk_47: Че направо с тоя номер 2700 се панирах сутринта...викам си, айде, този път без нас ще е!
*
« Отговор #650 -: Юни 21, 2007, 17:32:54 pm »
Евро, благодаря за успокоението! :balk_47: Че направо с тоя номер 2700 се панирах сутринта...викам си, айде, този път без нас ще е!
Споко, миличка! Моят входящ номер е 9500-242, а съм подала доста преди теб! Ще заформим една силна есенна групичка, няма как!  :goodluck:

« Отговор #651 -: Юни 21, 2007, 20:38:16 pm »
И на мен номера на протокола ми го каза д-р Клисурска, а входящия е 1230 :?   А служителките в касата в някои моменти ми изглеждат недотам ориентирани...         И сега ми хрумна... като одобряват по 100 на месец май трябваше да са одобрили доста над 141 от февруари насам :ask:

« Отговор #652 -: Юни 22, 2007, 08:44:11 am »
Душка, само така, няма да им се даваме на тия от Здр.каса!  :lol: И наесен с - с бодра крачка към ин-витрото, измътваме си хубави яйчица, после една добра фея (или фей - в случая със Стаменов  :lol:) :blowingdust2: прави ма-а-алко вълшебство, после си почиваме едно хубаво до датата на тестчето и само  :balk_95: и  :balk_117:, и послеее - ура! :bfp1: !
*
« Отговор #653 -: Юни 22, 2007, 10:55:33 am »
Душка, само така, няма да им се даваме на тия от Здр.каса!  :lol: И наесен с - с бодра крачка към ин-витрото, измътваме си хубави яйчица, после една добра фея (или фей - в случая със Стаменов  :lol:) :blowingdust2: прави ма-а-алко вълшебство, после си почиваме едно хубаво до датата на тестчето и само  :balk_95: и  :balk_117:, и послеее - ура! :bfp1: !
Ама точно така ще стане! Вярвам в това!  :hug2:
« Последна редакция: Юни 22, 2007, 19:05:21 pm от du6ka »

*
« Отговор #654 -: Юни 22, 2007, 19:03:14 pm »
Момичета, кога е следващият прием на документи за здр. каса?
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #655 -: Юни 22, 2007, 19:07:17 pm »
догодина  :(
евентуално  :x

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #656 -: Юни 23, 2007, 21:21:52 pm »
аз съм подала докумрнти на 16.04.07 и ми казаха че август месец ще имам резултат.Обадих се то4но на Клисурска а ина4е така и не разбрах какво пише на така важното лист4е веднъж номер с букви най от долу 2 дву цифрени числа. Но важното е все пак резултата да е положителен.Макар 4е държавата в крайна сметка ни прави на маймуни и не бих казала че много се впе4атлява от нас. За жалост :x
« Отговор #657 -: Юни 24, 2007, 10:53:49 am »
Здравейте момичета, аз също си подадох документите на 16.04.2007г. и в петък звънях на Клисурска, тя ми каза,че в най-добрия случай щи си получа протоколите през август, но по вероятно е да е през септември. Иначе каза, че всички подали до сега са одобрени. Дано по-бързо мине времето, защото вече много се изнервих от това чакане. Дано чакането да си струва. Успех на всички.
*
« Отговор #658 -: Юни 24, 2007, 16:49:18 pm »
Заредете се с много търпение.
Аз миналата година подадох на 24.03, програмата спря в началото на април. Протоколите ми бяха получени в РЗОК на 30.11.
Ако нямате време да чакате, по-добре да започнете процедурата на свои разноски.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #659 -: Юни 26, 2007, 13:12:41 pm »
Момичета, колко ви излезе като сума- целият набор от документи и въобще като разходи при подготовката на документите за какво говорим?