0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: още една бременна , а аз кога
« Отговор #140 -: Юни 20, 2007, 12:47:32 pm »
cookie, тъжно е, много мъка има в тази тема.  :( Кураж, мила! Нямаме друг избор, ще трябва да успеем на всяка цена! Силни сме, дори в моменти на слабост..падаме..ставаме...и пак напред...успеха е там някъде и ни чака! :bighug:
*
« Отговор #141 -: Юни 20, 2007, 13:17:44 pm »
мила бебе,не сьм бремена ,пак нешто не пиша правилно,коокие каза 4е всеки пьт,като вижда бремена си казва ..ето и тиа оспиа....аз и насписах 4е ште доиде ден като и тиа ште  казва 4е е бремена и 4е е оспиала,,,,,аз и писах еи това ....ште доиде моента когато и ти коокие ште казваш ...оспиах,бремена сьм.....,много сьжелиавам 4е не пиша правилно,аз вьв една друга тема се извиних за това 4е не пиша добре ,но не сьм бьлгаркааааааааааааааааааааааа :lol:
*
« Отговор #142 -: Юни 20, 2007, 13:25:41 pm »
ето 4е и аз оспиах.....бремена сьм.... пожелавам ти сьвсем скоро да ти се сбьдва ме4тата както и на нас другите моми4ета което продалжават да се бориат :bighug:
Честито, Йора! :) Като имаш време пусни си тема в "Дългоочаквана бременност" да разкажеш историята си. Лека бременност ти пожелавам и сладко здраво бебче накрая и :)
,,мила не сьм бремена   не се исказах правилно,,но не сьм бремена
« Отговор #143 -: Юни 20, 2007, 13:34:03 pm »
Куки, нали са ти писали, че който пише в тая тема - забременява! И ти си писала - така че.........
Не се отчайвай така! Имай вяра! Ще бъдем мами всички тук! Приеми просто, че ще е малко по-късно! Нужно е просто да преминем през много трудности. Така ни е драднато от горе! И аз съвсем наскоро бях в подобно на твоето настроение, но се опитвам да изляза от дупката! Със зъби и нокти драпам нагоре - и.......ИЗЛЯЗОХ!
« Отговор #144 -: Юни 20, 2007, 13:41:07 pm »
Май си изпратих и писмото преждевременно!
ИЗЛЯЗОХ!!!!!!!!!!!! 
И сега съм решила да не се обръщам назад, а да гледам само напред и то положително! И аз съм на ред сега! И ти и всички останали, които се борят за бебе! Само не трябва да провесваш нос - това е най-лошото!

Усмихни се, огледай се около теб! Всеки има неговите си проблеми, но те са затова - да се решават! А за да бъдат решени е необходимо сила на духа -
ИМАЙ Я - ПРЕДАВАМ ТИ ЧАСТ ОТ МОЯТА!

ЩЕ имаме своите бебчета - знам го!
« Отговор #145 -: Юни 20, 2007, 14:10:13 pm »
Мдааа, мацки, то това е нашия избор - да си бутаме сами носа нагоре, като го увесим и да /се опитваме да/ вярваме, че един ден ще успеем. Другото, отчаянието, винаги е опция.

Благодаря ви, че пишете тук. Аз не исках да ви натъжавам. ПРосто трябваше да си го излея. Трудно е човек да е винаги силен и позитивен. А тук пък ние намираме най-много разбиране. Аз, поне. За което много благодаря!
*

Ka Li

« Отговор #146 -: Юни 20, 2007, 14:19:41 pm »
Казват, че това, което не ни убива ни прави по-силни.Мъката, която носим в сърцата си не ни убива физически, но опостушава душите ни малко по малко. Да, знам , че не бива да губим вярата си и че тя ще ни помогне да осъществим мечтите си , но малко много ми станаха борбите - за вяра, за бебе, в работата, в семейството...Понякога не мога да водя борба на толкова много фронтове.Опитвам се да да не си изпускам нервите , но невинаги успявам - разстройват ме дори невинни ситуации.Например скоро се видях с моя колежка, която роди през м.Февруари - тя ми разказваше за бебето и ежедневието си; попитах я кога мисли да се връща на работа, а тя ми каза, че точно в този момент е готова и цял живот да си седи в къщи  и да си гледа детето. Каза, че е изненадана от усещанията и чувствата, които са я връхлетели след раждането и че не е подозирала, че може да изпитва подобни емоции (и се разплака). Аз развълнувано и отговорих, че се радвам за нея и че си представям колко е хубаво - а тя ме сряза - "не знаеш и не можеш дори да си представиш за какво говоря" . Така е- не знам, и ако е поне наполовина толкова хубаво колкото си го представям....
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #147 -: Юни 20, 2007, 14:26:15 pm »
Аз развълнувано и отговорих, че се радвам за нея и че си представям колко е хубаво - а тя ме сряза - "не знаеш и не можеш дори да си представиш за какво говоря" . Така е- не знам, и ако е поне наполовина толкова хубаво колкото си го представям....
Тази жена няма сърце  8O Как може да каже такова нещо ?!?! Нямам думи  :x
Йора, съжалявам за неразбирателството, мила :( Пожелавам ти в най-скоро време наистина да си бременна и да имаш твоя темичка в "Дългоочаквана..."

*
« Отговор #148 -: Юни 20, 2007, 14:59:36 pm »
бебе ниама ништо....... аз сьм виновна за това 4е ти не си разбрала :lol:
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #149 -: Юни 20, 2007, 20:39:42 pm »
Аз не успявам. Няма и да успея.
Жестоко съм обезверена.. А по-жестоко от това да изгубиш вяра има ли?

И аз вече не вярвам,че някога ще успея ,но предпочитам да съхраня себе си и да не се превръщам в чудовище ... Предадох се ,признах си ,че не мога повече и се отказах. Сега ми е по-леко.
Това с което съм се променила е,че не  се радвам на бременни и деца ,честно - изолирам се от тях и гледам да съм винаги заета с нещо достатъчно интересно ,което да ми заема мислите.Знам че звучи ужасно ,но е истина - защитна реакция може би ..Казах си , е добре ,няма да ставам майка ,но живота продъжава.Който може да става.
 Аз също съм много емоционален човек и наистина не ми издържаха нервите,още повече,че човека до мен не ме подкрепи и това окончателно ме срина.
Всички казват " еее ще видиш как някой ден ,когато най-не очакваш как ще ти се случи и т.н." ,знаете как е  :wink: Дрън-дрън. Мисля ,че ще ми е по-лесно да се опитам да започна да живея с мисълта,че просто може и да нямам деца ,но има и други хубави неща в живота. Не съм толкова силна ,колкото си мислех ,но какво от това ,никой не е съвършен.
Така че ,Cookie ,какво като не си успяла с това или с онова ,не се обвинявай ,дай си малко време - колкото трябва и когато си готова продължи. Най-важното е да имаш подкрепата на половинката си . Ако я имаш си щастливка.
 Горе главата ,всички имаме такива моменти ,но хубавото е,че винаги след тях идват по-добри.  :)
*
« Отговор #150 -: Юни 20, 2007, 22:54:33 pm »
Ели, ще има много хубави моменти!
Я виж каква хубава лентичка имаш - радвай се на това,
което имаш сега, а аз съм убедена, че ще има още, още!
 :bighug:
*

Crystal

« Отговор #151 -: Юни 21, 2007, 11:45:41 am »
Cookie, сигурно ме помниш. Заедно правихме инвитрото през ноември. Аз забременях, но за кратко-мисед в 10 седмица, а и сърдечна дейност си имаше, и се развиваше плода. Много боли. Но нямаме право да се предаваме. Не допускай такива черни мисли в главата си, разбирам те много добре, в един момент чашата прелива и положението става неконтролируемо. Запиши си час за доктора. Изчакай търпеливо, той ще помогне и на теб, сигурна съм. И не се предавай, мисля че трябва да направите още един опит със стимулация. Аз вярвам че ти си силна жена и ще успееш  :bighug: Кой знае, може пък наесен пак да сме заедно при следващите си опити...
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #152 -: Юни 21, 2007, 12:47:41 pm »
Ели, често си мисля неща като теб, но както Цветенце ти е писала, виж си лентичката, радвай се на това!
Бисквитке,  :balk_21:!
Аз като видя бременна просто и завиждам добронамерено и я подминавам и забравям.Какво да направим повече, правим каквото трябва, пък то е ясно, че ще стане каквото е писано...но отчаянието само ни дърпа надолу.
Бъдете силни момичета, нямаме друг избор, пък каквото такова...трябва да търсим красивите неща, които имаме и да се радваме на тях, защото представете си живота и без тях!
Желая ви весело лято, пълно с хубави новини и дай боже всеки да има своята тема в дългоочаквана бременост много скоро.
Обичам ви всичките!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #153 -: Юни 21, 2007, 12:53:28 pm »
Ели мила, много хубаво си го написала! Наистина незабременяването не е смърна присъда - продължаваме да живеем, здрави сме. Колкото и да ни боли, не трябва да спираме да живеем, да търсим хубавите неща в живота, да ценим това, което имаме.

Вчера четох презентацията на д-р Божилова - много хубаво е описала през какво минава една двойка при диагноза "стерилитет". Лично аз всеки месец минавам през описаните от нея фази - надежда, отричане на вероятността да не сме успели, гняв и депресия при поредното идване на М., мъка и приемане на фактите. Но всеки нов цикъл започвам с надежда! Не се отказвам от надеждите си, макар да не живея само заради тях! И още нещо - ние не лекуваме "безплодие", а "проблемно забременяване" - планираме нашата бременност. Това ми го каза, д-р Катя Тодорова - трябва да се настроим положително, а не да сами в съзнанието си да си слагаме етикетче. КОГАТО (не АКО)с любимия ми мъж заченем детенцето си, ще отида да и благодаря за положителното отношение. На нея, на лекарите, които са ми помагали, на всички вас, които сте ме подкрепяли в Зачатие ;)
Ели, пожелавам ти точно сега, когато си в началото на връзката си и се отказала да опитваш за бебче, то само да дойде - непланирано, но все пак желано :balk_21:

*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #154 -: Юни 21, 2007, 23:59:15 pm »
Благодаря ,момичета  :balk_21: Много сте мили ..Аз дори незнам дали имам право да пиша вече тук ,затова и рядко го правя , както вече съм писала и преди - просто немога да спра да влизам . Незнам точно защо ...
Всъщост знам ,защото това е единственото място ,където мога да видя как хора на които им е адски тежко могат да бъдат толкова толерантни и да се радват на чуждото щастие. Това е велико,наистина .. :balk_81: Шапка ви свалям. Има най-различни характери и по остри и по нежни души ,но всички обединени от една цел . Начина по които си помагат момичетата тук е невероятен .
 А за лентичката ми ... :balk_62: кажете пу - пу - пу ,че нищо не се знае.  :lol: Прекалено хубавите работи са малко съмнителни ...нали знаете.  :balk_600:
*
« Отговор #155 -: Юни 22, 2007, 00:15:46 am »
Пу - пу - пу.
*
« Отговор #156 -: Юни 22, 2007, 10:57:51 am »
Прекалено хубавите работи са малко съмнителни ...нали знаете.

Все пак някое изключение трябва да потвърди правилото. :wink:

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #157 -: Юни 22, 2007, 13:18:34 pm »
Еее то никога, нищо не се знае, Елинка :) Ама пу-пу-пу, пък дано преди да сте се усетили и да имате една хубава положителна изненада ;)
И какви са тези работи, че нямаш прави да пишеш тук - ами то по тая логика и аз 5 месеца като бях далече от мъжо и не правехме бебета, трябваше да спра да чета и пиша. Ама не - не мога да спра да чета ;)
« Последна редакция: Юни 22, 2007, 13:21:31 pm от bebe_вече 2007 »

*
« Отговор #158 -: Юли 16, 2007, 17:07:37 pm »
Здравейте и от мен. Отворих тази тема с търсачката за да намеря сили да се срещна с една моя приятелка, за да ми каже че е бременна което вече знаех. Много ми помогна, отидох с гордо вдигната глава и дори и казах че събирам пари за ин витро така че да не се стиска. А новинити за бременни са като цикъл един вид - научаваш, стягаш мускулите, поздравяваш и отиваш да плачеш. вече си знам процедурата и си я карам подред. А за "приятелките" имам да добавя нещо - имах една, всъщност моята кръстница от сватбата - та тя забременя на 34г., сега ще ражда, нейното не съм го очаквала. Като разбра че е бременна отначало, знаейки за нашите проблеми искрено зе да ме съжалява, кат че ли съм инвалид, но както и да е, последва другото, зе да ме избягва почти веднага след това и то съвсем умишлено, може би страхувайки се че ще се зарази от моята болест или че ще попреча на безмерната и радост. Ей тва направо ме разби - Абе аз не сам заразна бе хора, просто не съм за момента бременна!!