Verdi, ако конкурсите са честни и бихме имали време да пратим снимки - аз съм сигурна, че зачатийчетата ще ударят в земята всички останали.
аз лично понякога се изкушавам от идеята за участие в бебешки конкурс за красота (не с моя снимка, разбира се!
), но едно, че все нямам време за такова нещо и друго, че все ми се струва, дето тия конкурси са малко нагласени.
единствено пратих тази снимка -
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2070786за конкурса на Хип - Обичам да хапвам вкусно - нали сме им фенове. бях много сигурна, че ще спечелим някакво призово място, но не би. за съжаление, не са публикували снимките на победителите, за да се порадваме, което също ме води към мисълта за нещо измислено.
иначе, има една майка в градинката при нас, дето постоянно праща насам-натам. откъде намират време хората, не знам.
а идеята на ултра за шапките е супер. понеже не съм забравила предложението на Вени напролет да направим среща на зачатийчетата, дали не можем да им подготвим и шапчици, а защо не и тенисчици за тогава? какво мислите, мамите? па накрая можем и бТВ да викнем, да ги снима и те ти булка, медийно събитие