0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Цикъл след прием на Марвелон
« -: Февруари 05, 2007, 11:33:36 am »
Момичета, до колко дни идва цикълът, след прием на противозачатъчно - Марвелон?
*
Re: Цикъл след прием на Марвелон
« Отговор #1 -: Февруари 05, 2007, 13:40:55 pm »
Мисля,че както при всяко едно противозачатъчно,до 2-3 дни.
« Отговор #2 -: Февруари 05, 2007, 13:58:47 pm »
Мерси Златимира, пих Марвелон заради задържан фуликул, и го спрях преди 2 дни. Обикновено ми идва на 24-26 ден, а сега е 28 и затова се шашкам.
*

puzzle

« Отговор #3 -: Февруари 05, 2007, 14:13:54 pm »
Здравей
Преди известно време бях писала тук, поради същите причини. И аз бях била Марвелон заради киста и не ми идваше.... :?

Изобщо не ми доиде месеца, който спрях хапчетата /а ги бях пила само един/, дойде ми точно на датата само че на следващия МЦ чак... :ask:
« Отговор #4 -: Февруари 05, 2007, 14:31:18 pm »
Здарвей! И аз по същата причина като теб пих марвелон и ми дойде след окло 2-3 дни след това май на 28 ден.
« Отговор #5 -: Февруари 05, 2007, 14:37:40 pm »

Изобщо не ми доиде месеца, който спрях хапчетата /а ги бях пила само един/, дойде ми точно на датата само че на следващия МЦ чак... :ask:

8O,
Ама как така? Аз сега си бия Декапептил и чакам да ми дойде, за да започна стимулация за инвитро..... не би трябвало чак Цял месец да продължи това,
Еverton, ти колко време пи противозачатъчните и по колко на ден? Аз 10 дена по 2.
« Отговор #6 -: Февруари 05, 2007, 17:40:57 pm »
Здравей Faity! Исках да кажа, че пих марвелон заради задържан фоликул, след стимулация с клостилбегит, и ми дойде 2-3 дни след като ги спрях. Док. Владимиров ми го беше изписал от 5 или 6 ден на цикъла по 1 табл. дневно и те са 21 табл. след като ги свърших  2-3 дни  след това ми дойде. Извинявай скъпа ако съм те объркала.
*
« Отговор #7 -: Февруари 06, 2007, 00:37:21 am »
Няколко пъти съм пила Малвелон и при спиране на таблетките МЦ ми идваше по различно време между 2 до 7 дни.
*

puzzle

« Отговор #8 -: Февруари 06, 2007, 18:09:39 pm »
8O,
Ама как така? Аз сега си бия Декапептил и чакам да ми дойде, за да започна стимулация за инвитро..... не би трябвало чак Цял месец да продължи това,
Еverton, ти колко време пи противозачатъчните и по колко на ден? Аз 10 дена по 2.
Еми така и аз не разбрах как, при положение че винаги цикъла ми е бил като по часовник... :?
Може би прецаках нещо като ги почнах чак на 8мия ден х 1 хапче, но правих хормонални изследвания и чак след тях можеше да ги почна...
Иначе преди години съм пила противозачатъчни доста дълго време и не съм имала проблем...
« Отговор #9 -: Февруари 06, 2007, 20:47:29 pm »
Гадна работа.... ми ще чакам :(