ФрешБриз, тази идея и на мен ми хрумна преди няколко дни.Аз имам правен трансфер със замразени ембриони, за съжаление не успешен, вероятно заради хидросалпингса, но тогава не знаех, че той ще пречи.Въпреки, че бяха замразени цяла година, след размразяване всички бяха добре и се развиваха.Сега мисля да карам нещата поред, пък каквото стане.Исками се, когато започна пак ин витро, живот и здраве, всичко да е останало зад гърба ми.Притеснява ме само мисълта за тези сраствания, които могат да се получат.
Сега се сещам нещо.Когато си правех пластиката имаше едно момиче, което беше с лапаро.Та на нея й бяха казали, че има такива сраствания, че вероятно няма да стане и с ин витро, поради невъзможността да се достигне яйчника.Казаха й , ако все пак иска, да се допита до някой от докторите, които правят ин витро, да й направят пункцията лапароскопски.Аз за такъв вариант не бях чувала.Някой да е чувал до сега такова нещо? И въобще дали това е възможно?.........Иска ми се да сложа едно учудено емотиконче, обаче нещо не ми се получава.