Гризка, това, което ми казваш, е почти същото може би като моя случай, моля те сподели, твоята киста с постоянни размери ли е, или се променя. Това, което док. ми каза е, че при мен не е киста, а по -скоро персистиращ фоликул, имало такива, които месеци наред си стоят там и не изчезват. Но аз не съм убедена, че е така и това ме притеснява.
Последната ми М. беше на 05.01 и от тогава никакъв м, това никога досега не ми се е случвало, винаги М. би е бил точен на секундата. Естрадиолът ми и на мен ту е в норма, ту под норма. Но това, което ме учудва, е ако е нисък естрадиола как това ще е предпоставка за развитие на ендометриоза....и изобщо толкова въпроси.
А в момента подготвяме документи за инвитро, а вече не съм убедена, че това изобщо е решението на въпроса, ако този задържан фоликул се окаже ендометриозна киста. А и аз като теб съм с един яйчник, другият го пазя по - добре и от очите си... Моля те дръж ме в течение как вървят при теб нещата.
Grizka, а случвало ли ти се е и друг път да има забавяне на М. Като пиеш Дуфастон и след колко дни се появява?