Аз да се похваля , че вече въобще не съм Кольовата майка, ако искате да знаете, ами майката на Мат Бьонди или Стив Подборски, както ви харесва
Днес Ники беше на първа тренировка по плуване и мина страхотно.
Да ви кажа, леко съм във възторг.... Това нещо е страшно хубаво и според мен много полезно за детето от много гледни точки. Но подред.
Бебешката плувна инструктурка се казва Александра, много е мила и симпатична, самата тя има две малки дечица, които също плуват. Първата "тренировка" се проведе в къщата на бабата на Никола, защото там има вана.
Плана е следния, правим си самостоятелни тренировки в къщи 2, 3 седмици, с упражненията, които Александра ни показа, а после отиваме на басейн. Тя води една група от пет, шест бебока и техните майки, събират се веднъж седмично.
Ся, за самите упражнения. Първо Никола умря от кеф, разписука се възторжено още от началото, за изненада на Александра не прояви никакакъв страх от поливането на главата и лицето. Упражненията включват вадене на шарени играчки от дъното, различни движения с крака и ръчичики, сядане, ставане, накрая идва и големия кеф - гушкане и игра с майката в самата вана. Абеееее, беше жестоко!
Накрая го увих в две хавлии, изпи си сутрешния сок, отряза се за секунди - и сега спи като пън