0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Имаш поща
« Отговор #20 -: Март 11, 2007, 22:11:58 pm »
Аз имах гости, точно едно от момичетата благодареше на доктора, че и е помогнал да има дете и мъжът от гостите като се изцепи: "На мен това по съвсем друг начин ми звучи!" с широка усмивка. Аз като озверях. Въпреки желанието на всички да сменим канала, аз казах, че ще го гледаме до край (макар че нямах особено желание първоначално). Накрая същият мъж ми се извини...  :)Всички бяха безкрайно трогнати. Беше хубаво предаване! Особено ме развълнува д-р Стаменов като сравни победата след дългогодишен стерилитет с победа над рака. Наистина е голямо изпитание, но удоволетворението след това си струва!
*

Titka

• **
  • 56
  • Вярвай в своята мечта,дори далечна да е тя.
« Отговор #21 -: Март 12, 2007, 10:26:55 am »
Поплаках си стабилно.Това е моят доктор.Всички,които сме в този форум-минаваме по този трънлив път/това са нашите истории/затова е и толкова вълнуващо...
*
« Отговор #22 -: Март 12, 2007, 12:56:52 pm »
На мен ми го изпратиха на запис ,много валнува6то .Моми4етата бqха страхотни както и доктора и наи важното, 4е историите им са с хубав краи .

П.П. едва ли има 4овек които да не се е раз4увствал
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*
« Отговор #23 -: Март 12, 2007, 17:53:38 pm »
Аз държах почти до последно,но като вкараха в студиото и бебетата се разплаках.Самото предаване беше толково вълнуващо че няма как човек да не се разплаче.
« Отговор #24 -: Март 12, 2007, 19:01:44 pm »
И ние с мъжа ми се разплакахме.Едва ли обаче това така го разбират хората , които не са се сблъсквали с такива проблеми.Борбата е трудна и тежка и наистина е цяло Чудо да се преодолее стерилитета.
А днес направо побеснях когато една колежка преразказваше предаването  и с някакво тъпо изказване:
- Е , не била съобщила на мъжа по романтичен начин  новината ,че е бременна - много важно :bonk:
Идваше ми да се разкрещя ама....се въздържах...
Дано по-малко хора наистина имат такива проблеми и всички да успеем да бъдем МАЙКИ!
 :balk_103:
А на д-р Стаменов успех във всяко начинение !!! :balk_47:
« Отговор #25 -: Март 13, 2007, 22:57:17 pm »
Shakira25 как ти го изпратиха? Можеш ли и на мен да го изпратиш, защото го изпуснах, а така искам да го гледам. Знам, че ще го повтарят, но нямам търпение! :D
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
« Отговор #26 -: Март 14, 2007, 09:35:17 am »
Никога не сьм го гледала това предаване,но този пьт бях пред телевизора доста преди началото.Плаках през цялото време от вьлнение.Исках и аз да се включа по някакьв начин и да поднеса благодарностите си на този човек,който помогна и на мен.
Благодаря Ви Д-р Стаменов!!!

*
« Отговор #27 -: Март 14, 2007, 09:44:49 am »
- Е , не била съобщила на мъжа по романтичен начин  новината ,че е бременна - много важно :bonk:
Олеле, романтика. Аз не стига, че го съобщих по най-прозаичния начин по телефона, ами и той дори не се зарадва. За него положителен тест нищо не означава все още - каза ми - дотук добре, да видим нататък.
Не знам наистина как реагират хора, които никога не са се сблъсквали с това. Всички мои близки са се прозълзили като са го гледали предаването.
« Последна редакция: Март 14, 2007, 09:52:28 am от cygnus »
« Отговор #28 -: Март 14, 2007, 09:57:20 am »
Много интересно, какво значи да съобщя на мъжа си романтично новината, при положение, че всеки ден ме пита "как ти е температурата", слага ми инжекции, обсъждаме къде да си направя кръвен тест, как да си пратя кръвта по куриер, вижда ме като влизам в банята да направя уринния тест, и по физиономията ми след това, не е нужно да му казвам какъв е резултата, и след като и той знае много добре, че положителният тест е една стъпка само към детето, но има цели 9 месеца изследвания,терзания, очакване и тревоги...
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #29 -: Март 14, 2007, 13:11:07 pm »
След 10 години чакане, както и да му го кажа, /ако не го разбере преди мен де :lol:/ все ще е вълнуващо, но хора дето хал хабер си нямат не могат да ни разберат! Могат да ни съчустват, от което обаче повече боли...

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #30 -: Март 14, 2007, 13:18:43 pm »
След 10 години чакане, както и да му го кажа, /ако не го разбере преди мен де :lol:/ все ще е вълнуващо, но хора дето хал хабер си нямат не могат да ни разберат! Могат да ни съчустват, от което обаче повече боли...

Напълно съм съгласна с теб, но от съжалението мен не ме боли, а кипвам от яд.
*
« Отговор #31 -: Март 14, 2007, 16:50:57 pm »
Мацки, записала съм го предаването, някой ако има желание, на  ICQ-то мога да го изпратя или Skype.
*
« Отговор #32 -: Март 14, 2007, 17:03:24 pm »
Галка пратих ти лично съобщение, ще ми пратиш ли пердаването ? Благодаря  :)
Който не разбира мълчанието ви, няма да разбере и думите ви.
Ако съдбата е спряла да ви се усмихва, опитайте се да я разсмеете!

*
« Отговор #33 -: Март 14, 2007, 23:35:54 pm »
Галка и аз ти изпратих.Много ще съм ти благодарна, че съм на работа и нямаше да мога да гледам-
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #34 -: Март 15, 2007, 07:36:53 am »
Галка пратих ти лично съобщение, ще ми пратиш ли пердаването ? Благодаря  :)
И аз ти пратих!!!!Много те моля да ми пратиш записа!!!! :D
*
« Отговор #35 -: Март 15, 2007, 08:09:51 am »
ами да не остана и аз назад.....
*
« Отговор #36 -: Март 15, 2007, 13:58:58 pm »
Няма проблеми, пращам, когато сте на линия!
*
« Отговор #37 -: Март 15, 2007, 16:34:12 pm »
Галкааа и аз го искам, няма да дочакам до 24-ти  :lol:
когато се включа от у дома ще ти пиша
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #38 -: Март 15, 2007, 17:47:42 pm »
Много Ви се моля момичета,
пратете ми и на мен предаването.
*
« Отговор #39 -: Март 17, 2007, 00:58:52 am »
Галка мерси, получих го   :balk_602:
17.01.2005                                                                              21.11.2013