Днес отивам аз за глЮкозен тест. Аз мислех- отивам, бодат, изочват половин литър и ме пускат. Пък те-боднаха пръста, после да съм седнела, щяла съм да пия сладка вода, и 2 часа после след шербета лаф-конушмаг и ще я гледаме таз сладка вода разграждам ли я или не. То хубаво, ама да бяха казали, че толкоз време им трябвам. Отложихме за петък, щото бързах за работа.
Обаче са ми намерили е-коли. Изписаха ми глобули. Уж да не се притеснявам, на много бременни им намирали, ама на мен ще ми се пукне сърцето!Четох днес, знам какви са гадни. Моля ви, стискайте ми палци да ги изтрепя!
И протеин ми намериха, днес носих стерилни урини и прости урини. Такава стерилна не бях виждала. Сипвам в стерилната опаковка, после една минута разтръсквам като шейк, после хвърлям и нося. Вътре има едно голямо дебело пластмасово нещо с 2 като лакмусови неща от 2-те страни, ама дебели и малко докарва на шкурка за дърво, не е лЮспичка като тез хврък-прък моментните. Да сте виждали вие такова или ме ментят?
Лека седмица на всички! Много здрави жени, много здрави забременявания, много здрави бременности, много здрави бебета и слънчево настроение!