Момичета, четох, четох, чудех се дали да се включа в дискусията...Накрая не издържах...
Колкото и да ви е странно, съгласна съм с Ганка... Просто не може, не става по този начин!!!
Лали, Джам - разберете! - има хора, които не могат да приемат вашето поведение! Не могат да приемат вашия изказ, вашето отношение! "Шамаросването", както казва Лали, не винаги действа, не винаги води до добро!
Баракудке - ти казваш, че си възмутена от факта, че според Гането има момичета, които казват "Защо не на мен?" - ами да, има такива! И аз съм от тях, и казах на милото, че и ако втория опит не стане, то аз ще искам развод, защото той заслужава да има дете, а аз не мога да имам!
Може според Лали да съм "плитка душа", но не съм, поне според мен - винаги се радвам, на момичетата, които са бременни, даже звъня на милото, за да му съобща Н-ти поредната радостна новина... Радваме се заедно, но това не ми пречи да ми е мъчно...
Пфуууу... стана много объркано, но идеята ми беше - не съдете, когато не сте на мястото на хората, за които иде реч! Когато не знаете за какво точно става дума! Когато не виждате реалността! Най-лесно е да спуснете гилотината и да отсечете! - Да, ама кой ви казва, че сте прави?