Шестото ме чувство никога не ме е подлъгало, само дето аз понякога се опитвам да го пренебрегна.
Имала съм няколко фрапиращи случая на предупреждения "от горе" за най-различни събития.
По време на опитите ни за забременяване, толкова исках да стане, че се пренавивах непрестанно, търсех магични знаци, питах интуицията си, която обаче упорито мълчеше. Когато подадохме документи за осиновяване в началото беше по същия начин - питах се през кой месец ми върви най-много, какво съм сънувала, обаче нищо, ама ни-що! След двукратните опити да ни "продадат" дете направо от производителя, аз получих някакво отвращение, към "втория начин" а може би е било умора, незнам. Просто си зачаках, без да очаквам нищо. Междувременно майка ми и наши много близки приятели започнаха да ме навиват да търсим връзки. Без да плащаме рушвети, ами просто да търсим познати, които да ни "дадат една рамо". Бяха жестоки кандърми и най-различни предложения. И точно в тоя момент интуицията ми проговори, ама не само проговори ами направо се разкрещя
. Не мога да ви опиша каква сигурност имах, че не трябва да правя АБСОЛЮТНО нищо и не трябва да търся нито връзки, нито познати. Обхвана ме такова съвършено знание, че нещата си идват по местата, че никой не можеше да ме убеди в противното. Да, скапвала съм се естествено, особено преди Коледа, но вътрешно знаех, че нещата се подреждат, макар и според мен със закъснение.
Чак преди няколко седмици, Никола вече си беше с нас, си дадох сметка, че ако бях потърсила познати или "втори начин", първо Никола, вероятно нямаше да е с нас. Второ, щях да имам дете, с което ме е срещнала не съдбата, а Нинчето от втория етаж, примерно.
Извода е че интуицията е своенравно нещо, не се обажда когато я питаш, но пък обади ли се - слушай и изпълнявай