Това със звуците май им е любимо забавление
Познавам 2ма палавника, които идеално бяха научили да имитират "как кашля/хърка баба" и техните се видяха в чудо докато почнат да отсяват кое е купон и кое е сериозно
Дидонче, спокойно, растат пухчовците и всеки ден се променят; стискам палци да устоиш на вкарването във филми всякакви и да си се радвате взаимно! Реалността е достатъчно интересна (като китайско проклятие), за да имаме нужда от допълнения
Елито, я ги зарежи тези сайтове и доброжелатели! То понастоящем в нета (а и по педиатърските кабинети) можеш да намериш "защита" на всяка теза, причина за всеки страх - остави ги, радвай и се на пухлата, тя вече ще почне на глас да ти се смее, да "ааагггуууу"-чи нонстоп - все по приятни неща от търсенето на симптоми
Кай, например, е доста голям, изглежда на 4-5 месеца, не на 3: дълъг и с гънчици
Ама какво да го правя - да го оставя да пищи от глад защото някъде си някой е написал, че не влиза съвсем точно в нечии норми? Айде с-р, детето си е добре, аз съм добре, всички останали могат да си ... намерят друга работа, меко казано. Само усмивки ви трябват сега, лятото преваля, събирайте си ги за есента
Мацки, аз имам един въпрос малко "наопаки" на темата, но тази изглежда най-подходяща.... Кърмата ми намаля драстично; имаше дълъг купон е един мъдрец, абцес, операция, шевове, антибиотици, сега и болкоуспокоителни; изцеждах се, но не давах; в момента вече едва имам по 30 мл. дневно, само дето ми цапа неглижетата нощем. Ще пробвам още няколко дена, но ако не стане по-добре, предпочитам да спре съвсем; имате ли идея как?