9 - 210 АМ
13 - 190-220 кухня (супа със сухари или второ, после задължително десерт или от кухнята или плодово пюре)
17 - 190-220 каша, мляко с бисквити, плодове с извара, каша в бурканче, детска кухня
20.30 - 210 АМ с 2 плазмона
междинни хранения не признава, не проявява интерес към храна.
Идеи? Или поне ми кажете, че е нормално, щото по книжките гледам, че изоставаме с едно кило...
Анче, и аз да се изкажа, че иначе няма да съм аз
Малко ми се вижда, че яде набора, още повече, че е слабурко.
Между 9 и 13 спокойно можеш да дадеш сезонен плод, а пък най-добре банан, хем полезен, хем хранителен.Може авокадо, ама малко скАпичко излиза. Като не признава междинките, направди го като игра - нярежи банана на малки кръгчета, тУри ги в чЕнийка и нека сам да си хапва и маже по главата, то и за кожата е полезно
Супата от кужнята я зАбрави. Бабанка като Колето може да яде само супа на обяд, ама на Монката му е малко. Давай второ по-добре
И аз мисля, че не трябва да дояжда от предишното ядене. Не ща да давам акъл за злояди деца, щото нямам опит, както добре знаете, даже напротив
, обаче логично като мисля, вероятно бих направил следното с риск да погладува ден два... Яде се под сравнително точен час + - 15 мин, вкл и междинките. Яде в рамките на половин час максимум, колкото изяде - толкова. Може би в началото ще се инати, ама накрая гладен няма да остане - сигурна съм.