Здравейте мацки,
Аз поизчезнах от хоризонта, ама се опитвам със сетни сили да наваксам и да Ви изчета, че Вие с това писане сте световни.
Ние сме ОК.Тази седмица ще бием втори пентаксим и дано и понесе добре.Мерихме се последмо преди седмица и сме наддали малко /беше към 7100 сега сигурно е и повече вече/, но аз не се учудвам при това лазене, което прави и това махане по цял ден.
Опитвам се максимално да сме на разходка, но това в комбинация с домакинските задължения ми дойде до края вече.Вечер съм като пън.Отсека ли се не мога да помръдна, а и как да стане при ставане всеки ден в 5 часа и цял ден тичане с похапване, ако има случайно време.
Някой по-напред в темата беше писал, че е плеши.Е, ставаме две и мойто теме вече яко свети и направо не знам.Сега взех едни витамини на Фито и дано този гаден косаопад спре, че скоро ще съм за перука и то без майтап.Поради тая причина ми е доста криво и вчера се офъках яко късо, че дано косата ми се оправи, но направо ми се ревеше във фризьорския салон като всички ме зяпаха съчувствено.Гадост!
Най-хубавото нещо през изминалите дни е, че хич не се занимавам с тъпата педиатърка и всякакви доктори,ама скоро ще се наложи пак да подкарам с ходене и изследвания, че нещо и аз като Ултра сдавам габажа.Вие ми се свят няколко пъти почти припаднах, добре, че не носех бебето тогава.Освен всичко друго ме хацна нещо като дископатийка и е нещо страшно.Не мога да се наведа, а като седна едва ставам, ама нали нямам помощници стискам зъби и карам напред,а до кога не се знае.Лявата ми чупена отдсавна ръка също блокира и съм просто като някоя баба.Не ми се мисли как ще е на старини.
Е, оплаках се! :lol:ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ май ми поолекна, а сега изчезвам, че пак сме будни и искаме внимание.