0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Изчерпан яйчников резерв присъда ли е?
« Отговор #20 -: Март 20, 2007, 09:30:57 am »
Успех Ан! Всичко с щитовидната жлеза е поправимо/лечимо. Само е важно да намериш правилния лекар. Аз сметих три, докато намеря моята лекарка, която след 3 месеца ме вкара в ремиция. От тогава вече 1.5 година съм напълно ОК.
Песимистът вижда трудността във всяка възможност;
Оптимистът вижда възможността във всяка трудност!
« Отговор #21 -: Март 20, 2007, 10:01:51 am »
Момичета,
а дали факта ,че съм само с един яйчник и на 34 години може също да допринесе за поставянето на диагноза "изчерпан яйчников резерв"?
Не знам... При мен имаше индикации за изчерпан яйчников резерв. При стимулацията се оказа, че единият яйчник изобщо не реагира, но пък другият го направи почти нормално. И аз се чудя дали това потвърди или отхвърли поставената диагноза. Док. очакваше по-лош отговор при стимулацията, но го "изненадах" :D
« Отговор #22 -: Март 26, 2007, 14:53:29 pm »
Ако се върна към темата ми, явно не е присъда но е диагноза ... :(
"Тенденция към изчерпване..."
Единствено възможен метод - ИКСИ ...
Ще ми трябва време да пообмисля, но приемам съвети и препоръки на момичета минали по моя път  :)
Предварително мерси
« Отговор #23 -: Март 26, 2007, 17:13:33 pm »
mmery - виждам, че си се ориентирала към д-р Владимиров, и си мисля, че това е правилния избор. Моята диагноза също е такава, но не се отчайвам. Вече направихме едно ИКСИ, сега се подготвям за второ - да видим кога ще бъде.

Говори с док, обсъдете всичко и вземи решение за себе си.

А Инхибин В пусна ли?

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #24 -: Март 26, 2007, 17:21:15 pm »
Мерси, Рали  :)
За отчаяние - не съм се отчаяла, естествено. Ако сега ще се отчайвам - накъде съм тръгнала?
Просто все още не съм се ориентирала какво и как ... Предстои до поговоря и с мъжа си, да планираме финансовата част. Въобще ми трябва малко време.
А понеже д-ра е готов още за този месец да започнем, може би ще го изместя поне за следващия цикъл.
Инхибин Б не съм правила. Докторът изглеждаше уверен и въз основа на наличните резултати и прегледи.