Венус, много съжалявам за това което ти се е случило.
Относно хистологията - от нея
нищо няма да научиш за причините защо така се е случило.
Там по всяка вероятност ще пише нещо от сорта на "некрозирали хориални въси", което означава че е имало бременност щом са открити въси, но не се е развила.
И аз съм имала мисед в 11г.с.
Хистологията я правят заради жената, (не заради плода). В един много малък процент от случаите, понякога има усложнения, които изискват по-сериозно лечение на жената и може да опасни за нея, например при молата. Но това ти го казвам просто за инфо, да не вземеш сега да си пълниш главата с глупости.
Моя съвет е да се направят имунологични, генетични и изследвания на щитовидната жлеза (антитела). Предполагам това ще те посъветва и твоя лекар.
Възмоно е и тогава да не се открие причината, най-вероятно да е била просто хромозомна грешка, която следващия път няма да се случи.
В едно филмче по Дискарари даваха, че 5 от всеки 6 бремености завършват още в първия триместър. Най-често поради хромозомна грешка.
Колкото и да ни е тъжно от такава статистика, би трябвало да си мислим, че природата си знае работата.
За новите опити - лекаря ще ти каже най-добре. Зависи как се възтановяваш (физически). Някои препоръчват 2-3 цикъла пазене, други казват 6, но това е прекалено много според мен. На нас ни казаха след 2-3 цикъла да пробваме.
Кураж и много сили ти желая да успееш да превъзмогнеш случилото се, да изправиш глава и да погледнеш напред.