0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

мисед
« -: Април 07, 2007, 00:16:59 am »
и първа моята бременност приключи днес в 12г.с.а, преди около месец се регистрирах в анкетата "забременях чрез инсе.къде" бях толкова щастлива...НО МОМИЧЕТА НЕКА БЪДЕМ СМЕЛИ И СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ ДА СРЕЩНЕМ ИМЕНАТА СИ В ДРУГИ ТЕМИ
Re: мисед
« Отговор #1 -: Април 07, 2007, 00:58:27 am »
Съжалявам  :(

lb2f
*
« Отговор #2 -: Април 07, 2007, 08:35:08 am »
и аз много съжалявам, гледай смело напред!
успех!
*
« Отговор #3 -: Април 07, 2007, 17:42:58 pm »
Боже, Venus, наистина много съжалявам! Не губи надежда!
*
« Отговор #4 -: Април 07, 2007, 18:18:33 pm »
Съжалявам много  :(.
*

power

« Отговор #5 -: Април 07, 2007, 21:21:23 pm »
И аз съжалявам, миличка... миналата година направих мисед в около 10 г.с. и в 12 г.с. ми направиха абразио като сутринта преди аброзиото се събудих със страхотни болки и "плодът" направо падна...
Тази година не можа изобщо да ми се захване, получи се оплождане, но плоден сак така и не видяхме. И накрая нищо - развалена бременност.
 :(  :?
*

Crystal

« Отговор #6 -: Април 10, 2007, 09:46:14 am »
Мило момиче,съжалявам много за загубата ти! Знам как боли и как непрекъснато се врящаш назат и се питаш защо стана така - преживях мисед в 10-та седмица след първо инвитро. Въпреки това, трябва да намерим сили да запазим вярата си че ще успеем и да продължим напред!От сърце ти желая успех!
« Отговор #7 -: Април 10, 2007, 14:17:09 pm »
Много съжалявам. :(
*
« Отговор #8 -: Април 10, 2007, 18:33:44 pm »
Миличка, много съжалявам за това, което те е сполетяло.Не губи кураж!
« Отговор #9 -: Април 10, 2007, 23:27:36 pm »
след около седмица ще ми излезе хистологията,дали ще мога да разбера защо се е получило така? А след колко време можем да пробваме отново?
*
« Отговор #10 -: Април 11, 2007, 09:50:26 am »
 Съжалявам много! :(
*
« Отговор #11 -: Април 11, 2007, 11:27:16 am »
Много съжалявам знам как боли. :(
*
« Отговор #12 -: Април 11, 2007, 11:53:40 am »
Венус, много съжалявам за това което ти се е случило. :(

Относно хистологията - от нея нищо няма да научиш за причините защо така се е случило.
Там по всяка вероятност ще пише нещо от сорта на "некрозирали хориални въси", което означава че е имало бременност щом са открити въси, но не се е развила.
И аз съм имала мисед в 11г.с.
Хистологията я правят заради жената, (не заради плода). В един много малък процент от случаите, понякога има усложнения, които изискват по-сериозно лечение на жената и може да опасни за нея, например при молата. Но това ти го казвам просто за инфо, да не вземеш сега да си пълниш главата с глупости.

Моя съвет е да се направят имунологични, генетични и изследвания на щитовидната жлеза (антитела). Предполагам това ще те посъветва и твоя лекар.
Възмоно е и тогава да не се открие причината, най-вероятно да е била просто хромозомна грешка, която следващия път няма да се случи.
В едно филмче по Дискарари даваха, че 5 от всеки 6 бремености завършват още в първия триместър. Най-често поради хромозомна грешка.
Колкото и да ни е тъжно от такава статистика, би трябвало да си мислим, че природата си знае работата.

За новите опити - лекаря ще ти каже най-добре. Зависи как се възтановяваш (физически). Някои препоръчват 2-3 цикъла пазене, други казват 6, но това е прекалено много според мен. На нас ни казаха след 2-3 цикъла да пробваме.

Кураж и много сили ти желая да успееш да превъзмогнеш случилото се, да изправиш глава и да погледнеш напред. :hug2:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

« Отговор #13 -: Април 11, 2007, 21:39:15 pm »
Момичета много Ви благодаря за успокоението и съчувствието.Колкото до болката нямаше такава- манипулацията ми беше в Токуда не напразно сравняват болницата с 5звезден хотел всичко там е перфектно и условията и обслужване и апаратура и тн.И дано (сама се успокоявам)д-р Владимиров да направи така че следващия път да бъде успешен .
« Отговор #14 -: Април 12, 2007, 09:20:46 am »
Съжалявам миличка,за това което ти се е случило!Аз направих мисед на 29,12,2006, в 6 г.с след година и половина чакане да забременея.Моял лекар каза да чакам 2-3 цикъла.Те изтичат този месец,но ще ходя при професор Козовски да ме види и да каже дали със сигурнокт мого вече да пробвам.Знам как се чувстваш,а обяснение за това защо така се е получило няма.Мога да те посъветвам,колкото и да ти е трудно по рядко да мислиш за това,да се отървеш от психическата преумора,а времето до следващите опити ща дойде по бързо отколкото очакваш.Търпение миличка!
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #15 -: Април 12, 2007, 19:43:52 pm »
 :balk_145: :balk_145: :balk_145:
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #16 -: Април 12, 2007, 19:50:34 pm »
Съжалявам! :sorry: :bighug:

« Отговор #17 -: Април 22, 2007, 14:19:15 pm »
Съжалявам..., трудно е..., поплачи си съвсем мъничко.., вдигни глава и продължи напред...